Graszoden kopen in Hoogeveen

Hoogeveen is een stad middenin het plattelandse Drenthe. Veel stedelijke voorzieningen zijn in deze mooie, rustige stad gebouwd. De stad is een verzamelplaats van mensen met verschillende achtergronden. Er is een ruim winkelaanbod, wat het een heerlijke plek maakt om te wonen. In Hoogeveen wordt het ontspannen leven nabij de natuur gecombineerd met de aantrekkelijke stedelijke omgeving. Zoekt u naar een bedrijf dat u kan helpen met het perfectioneren van uw woning in het Bentinckspark, het Wolfsbos, de Venesluis of een van de andere wijken die Hoogeveen rijk is? Dan bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de aanleg van een mooi gazon rondom uw huis. U kunt het online bij ons bestellen en wij komen het vervolgens graag bij u bezorgen en plaatsen. Lees onderaan deze pagina verder over de mogelijkheden!

Gras bestellen in Fluitenberg

Het nieuwbouwproject in Fluitenberg is een van de mooiste nieuwbouwprojecten rondom Hoogeveen. De wijk staat bekend als een natuurrijke en kindvriendelijke omgeving. Mensen in Fluitenberg zijn vaak blij met de rust en de ruimte die er gevonden kan worden. Bovendien is er volop mogelijkheid tot recreatie. Deze nieuwbouwwijk weet het karakteristieke Drentse dorpsgevoel goed vast te houden, terwijl het evengoed dichtbij Hoogeveen en diverse uitvalswegen gelegen is. Wij komen graag onze grasmatten bij u bezorgen in de Fluitenberg, om zo een prachtig grasveld rondom uw nieuwbouwhuis te creëren.

Gras leveren in De Vlierhorst

Naast Fluitenberg wordt er op dit moment nog een gloednieuwe buurt aangelegd, genaamd De Vlierhorst. Deze nieuwbouwwijk heeft dezelfde eigenschappen als de Fluitenberg, dus groen en rust staan hier hoog in het vaandel. Bovendien wordt ook deze wijk zo ingericht dat u en uw kinderen hier volop kunnen recreëren. Een bijkomend voordeel van De Vlierhorst is dat er comfortwoningen gebouwd worden, die ideaal zijn als levensloop woningen. Een plek waar u voor de rest van uw leven kunt blijven wonen dus. En een mooie woning vraagt om een mooie tuin, waar wij u graag bij helpen!

Wandelen langs het Oude Diep

Hoogeveen ligt in een gebied met erg veel natuur, waar prachtige wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Zo ook de wandelroute langs het Oude Diep, een beek die kilometers lang door het Drentse landschap strekt. Deze beek, die ten noorden van Hoogeveen loopt, brengt u door diverse bossen en een prachtig natuurgebied. Ook het kleinste huisje van Drenthe is te vinden aan het Oude Diep, dus dat belooft een wandeling die veel indrukken geeft.

Struinen dor de Boerenveensche Plassen

Eveneens ten noorden van Hoogeveen zijn de Boerenveensche Plassen. Dit uitgestrekte heideterrein beslaat 147 hectare en worden getypeerd door de vele natte, venige lagen. Ook zijn er veel ven-complexen en veenputten te vinden. Het natuurgebied herbergt enkele zeldzame, bedreigde plantensoorten zoals de Klokjesgentiaan, het Heidekartelblad en de Moeraswolfsklauw. Het gebied is niet allen populair onder wandelaars, ook trekvogels komen hier graag een kijkje nemen tijdens hun lange tochten.

Klantervaringen in Hoogeveen

Klantervaring van Johan kloeze uit hoogeveen

“Uitstekend ”

Goede service met bedrijf en vervoerder een uitstekende kwaliteit

Johan kloeze - hoogeveen - 2020-04-23
Klantervaring van Remco jansen uit Hoogeveen

“Top geregeld allemaal”

Gisterochtend besteld via de site, Nog wat vragen gemaild, snel duidelijk reactie met antwoord op de vragen. Vanmorgen opgehaald, ook daar alles netjes voor elkaar. En de kwaliteit de hele dag beoordeeld tijdens het leggen. Ik heb nu een TOP GAZON

Remco jansen - Hoogeveen - 2020-04-02

Graszoden bezorgen Hoogeveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hoogeveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hoogeveen

Veelgestelde vragen in Hoogeveen

Hoe snel kunnen graszoden in Hoogeveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hoogeveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.