Graszoden kopen in Hoofddorp

Hoofddorp heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een grote plaats in de gemeente Haarlemmermeer. In de korte periode van 1970 tot 2020 is het inwonersaantal explosief toegenomen van 9.000 naar ruim 90.000! De verwachtingen zijn dat in de komende jaren dit aantal blijft groeien vanwege een paar prachtige nieuwbouwprojecten die in het zuiden van Hoofddorp gepland zijn. Bent u een van die gelukkige die deelneemt aan een van die projecten? Of woont u al in Hoofddorp? Dan kunt u met een opknapbeurt aan de tuin door middel van een grasmat wat meer natuur in de omgeving uiten. Door het aanleggen van graszoden creëert u een landelijke uitstraling aan de woning en is het voor jonge gezinnen veilig om kinderen te laten spelen. Geen tijd om de graszoden bij ons op locatie te komen halen? Wij brengen ze graag bij u langs in Hoofddorp!

Tudorpark – Cannington

Vanwege de geluidscontouren van Schiphol is een uitbreiding ten westen van Hoofddorp niet toegestaan. Doordat de gemeente Haarlemmermeer ervoor gekozen heeft om in de richting van het westen en zuiden uit te breiden, ligt het centrum van Hoofddorp eigenlijk in het oosten. Er zijn hier ruim 300 winkels te vinden! Een van de projecten die de gemeente in het zuiden van Hoofddorp heeft opgestart is Cannington. Deze woningen zijn ontworpen voor levensgenieters die kiezen voor luxe, ruimte, comfort en een grote tuin met eventueel een grasmat. Door de riante kavel en luxe afwerking wordt hier een bijzondere buurt gecreëerd. De achtertuinen liggen hier gunstig op het zuiden. In combinatie met graszoden krijg je echt een landelijk gevoel in je eigen tuin! Voeg daar de vrije ligging aan het water aan toe, en dan begrijpt men heel goed waarom u hier wilt wonen!

Tudorpark – Brighton Court

De volgende aangename toevoeging aan het Tudorpark noemt men het Brighton Court. Te midden van deze woningen wordt een Tudorhof waar gemaakt, een groot grasveld. De ontwikkelaar noemt het een groene oase in intieme Tudorstijl. De woningen zelf worden royaal van buiten en intiem van binnen. Door de ligging van het Brighton Court heeft u uitzicht over het water aan de voorzijde. Met nieuwe graszoden in de voortuin kunt u daar heerlijk genieten van uw dagelijks uitzicht. Door het vele groen in de wijk, passen de graszoden naadloos in de stijl van de projectontwikkelaar. Doe uzelf een plezier en geef een prachtig landelijke uitstraling aan uw woning met graszoden in de voor- en achtertuin. Koop ze terwijl u ligt te genieten in de riante woonkamer, wij leveren ze zo snel mogelijk aan huis. Als u wilt, zijn ze ook bij ons op te halen op locatie.

Klantervaringen in Hoofddorp

Klantervaring van Dekker uit Hoofddorp

“Vernieuwend Groen”

De levering is snel en duidelijk verlopen. Uiteindelijk in combinatie met de groeigids is ons gazon snel aangegroeid en met het goede weer is het snel mooi groen. Volgende week kunnen we beginnen met maaien!!! Top service en duidelijke voorwaarde.

Dekker - Hoofddorp - 2020-07-02
Klantervaring van Michiel uit Vijfhuizen

“Service en kwaliteit ”

Vorig jaar een stukje gras gelegd en dit jaar besloten om meer gras aan te leggen (81m2). Met het warme weer aarde de tuin in gekruid, gevlakt , natgespoten. Levering op vrijdag , keurig geplaatst op een schaduwplek(lukte niet om binnen 3 uur te leggen) maar door de schaduwplaats gelukkig geen broei gehad. Per mail wordt je keurig op de hoogte gehouden over je levering en de instructies met warm weer. Zoden liggen nu net 1 week en het gras ziet er keurig uit. Graszodenkopen.nl een échte aanrader qua prijs, levering en kwaliteit gras. Van 5m2 naar 81m2 daar kan ik wel een goede grasmaaier voor gebruiken in plaats van een handmaaiertje.

Michiel - Vijfhuizen - 2020-07-02

Graszoden bezorgen Hoofddorp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hoofddorp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hoofddorp

Veelgestelde vragen in Hoofddorp

Hoe snel kunnen graszoden in Hoofddorp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hoofddorp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.