Graszoden kopen in honselersdijk

Het dorp Honselersdijk is vooral bekend vanwege ’s werelds grootste bloemenveiling “Royal FloraHolland” die hier gevestigd is. Op die vestiging stond vroeger de Bloemenveiling Holland. Honselersdijk ligt centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland. Ook het Westlands Museum is in Honselersdijk te vinden.

Een bezoek aan dit museum geeft u een goed beeld van de geschiedenis van de tuinbouw en het Westland. Het museum in Honselersdijk kwam tot stand na een fusie van drie musea namelijk:

 • het Westlands Centrum voor Streekhistorie
 • het Tuinbouwmuseum
 • het Westlands Streekmuseum (vroeger gemeentemuseum Naaldwijk)

Het museum is een gemeentelijk monument en is te vinden in een oude boerderij in Honselersdijk. Als u hier een kijkje gaat nemen, dan zult u achter de boerderij in een tuin terechtkomen waar reconstructies te vinden zijn van originele kassen. Zo kunt u hier meerdere types kassen en druiven- en tuinmuren kunnen bekijken. 

Het museum geeft u bovendien een fraai beeld van de ontwikkeling met betrekking tot glastuinbouw. De producten worden er nog op een ouderwetse manier gekweekt. Hier een bezoekje brengen, laat u kennismaken met de streekgeschiedenis en wel vanaf de Romeinse tijd tot aan het heden.

Graszoden kopen in Den Haag

Op tien kilometer afstand van Honselersdijk kunt u een nieuwbouwhuis kopen in Den Haag. Hier een huis en graszoden kopen, betekent dat u komt te wonen op een plek die is gelegen tussen het strand en de stad. 

Een groene woonomgeving die zich prima leent voor het kopen van graszoden voor uw toekomstige tuin. Met graszoden kan de ruimte bij uw huis op een snelle wijze mooi worden vormgegeven.

Binnen dit project kunt u een van de volgende woningtypen kopen:

 • hoekwoning
 • tussenwoning
 • tweekapper

Duurzame maatregelen

Bij een nieuw huis kunnen al tijdens de bouw de nodige duurzame maatregelen worden meegenomen. Op het gebied van milieuvriendelijke toepassingen kunt u in huis aandacht besteden aan goede isolatie van muren, daken en ramen, maar u kunt ook een elektrische kookplaat, vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen kopen. Als u de verlichting in en om uw huis via ledlampen regelt, dan heeft u de voornaamste duurzame voorzieningen aangebracht die goed zijn voor het milieu. 

De graszoden in uw tuin kunt u prominent naar voren brengen door de groene weide te voorzien van de ledverlichting. Zo kunt u het hele jaar door op elk moment van de dag genieten van uw eigen stukje natuurlijk groen. Als u besluit om in de tuin een schuur te plaatsen, dan kunt u hier ook zonnepanelen op laten leggen. Zo wekt u volledig uw eigen energie op. Alle energie brandt op die manier gratis voor u.  De graszoden worden gratis verlicht en uw eten wordt gratis gekookt op uw elektrische kookplaat.

Bezienswaardigheden

De provincie Zuid-Holland biedt u ruimschoots mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding.  Voor de kinderen zijn onder meer het Tikibad in Wassenaar en Madurodam in Den Haag aanraders. Diergaarde Blijdorp is voor het hele gezin leuk en als u zich eens sportief wilt uiten, dan kan dat onder meer bij Snowworld in Zoetermeer.

Klantervaringen in honselersdijk

Klantervaring van René uit Naaldwijk

“Goed produkt!”

Keurig op tijd geleverd, direct gelegd, water gegeven en nu twee dagen later ziet het er al geweldig uit!

René - Naaldwijk - 2020-07-06
Klantervaring van Manfred uit Naaldwijk

“Super mooi gazon”

Snel geleverd op mijn gewenste dag.

Manfred - Naaldwijk - 2020-03-07

Graszoden bezorgen honselersdijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in honselersdijk en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor honselersdijk

Veelgestelde vragen in honselersdijk

Hoe snel kunnen graszoden in honselersdijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar honselersdijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.