Graszoden kopen in Hindelopen

Hindelopen, ook wel Hylpen genoemd, is een stad dat tot de gemeente Súdwest-Fryslân en provincie Friesland behoort. Met een inwonersaantal van slechts 870 inwoners is het een stad waar u landelijk, rustig en ruim woont. Bovendien kent deze stad een ruim jachthaven, heeft het veel vakantiehuizen en is het een ware toeristische trekpleister. Dit alles maakt van de stad een unieke een leuke stad om te wonen.

Zoekt u een plek om te wonen in Súdwest-Fryslân? Heeft u een mooi plekje op het oog in Hindelopen? Wilt u voor uw tuin mooie graszoden kopen? Dan heeft onze webshop precies datgene wat u wilt. Regelmatig zijn we in Hindelopen en omgeving te vinden om deze te leveren. Neem een kijkje in ons assortiment met graszoden, kies een product en bestel deze eenvoudig online.

Ruim en waterrijk wonen in Hindelopen

Graszoden kopen bij het Stadsweide

Aan de Stadsweide vindt u veel verschillende woningen die relatief nieuw zijn. De huizen hier zijn landelijk opgebouwd en doen denken aan een dorps karakter. Het mooie aan deze buurt is dat het zeer kindvriendelijk is. Bovendien is het er heerlijk rustig voor het aantal inwoners dat hier woont.

De woningen zelf zijn omgeven door een waterrijk gebied. Daarnaast zijn de huizen ruim, gebouwd in 2010 en zijn ze duurzaam met een energielabel A. Dit maakt de woningen ideaal om te wonen en toekomstbestendig. Kom na het werken aan in een wijk met spelende kinderen, rust en omgeven door water. In dit gebied komt u ultiem tot rust.

Een bijkomend voordeel zijn de leuke tuinen die u erbij krijgt. Na een lange werkdag, wanneer het warm is wilt u natuurlijk uitrusten in uw eigen tuin. Door graszoden te kopen maakt u een eigen groen en rustig plekje om na te genieten. Ideaal voor een nieuwbouwplek als deze.

Een woning kopen in Hindelopen centrum

Hindelopen is een kleine stad dat teruggaat tot het jaar 822. Sinds het jaar 1225 kreeg het stadsrechten en werd daarmee een van de Friese elf steden. Met een rijke en lange geschiedenis treft u hier historische panden, rijksmonumenten en een beschermd stadsgezicht.

Bovendien kent het centrum wel enige modernisering. Zo worden er regelmatig nieuwe woningen gebouwd, zijn er leuke winkels te vinden en zijn er horecagelegenheden om rustig wat te eten of te drinken. Wanneer u hier woont kunt u de ochtend gebruiken voor een fijne wandeling, de middag om aan het water te zitten en de avonduren voor een gezellige avond met vrienden aan een terras.

Of u nu een huis in de binnenstad of andere wijk van Hindelopen wilt kopen, we komen overal in deze omgeving langs om graszoden te bezorgen. Neem eens een kijkje in de webshop voor ons ruime assortiment en vindt het artikel dat bij u past.

Natuur en omgeving van Hindelopen

Om Hindelopen heen zijn veel natuurgebieden en Gaasterlandschappen. Maar het meest bekende aan deze stad is toch wel het IJsselmeer. Gelegen aan het water, over de dijk heen, komt u aan op een fijn strand aan het water. Het is hier zeer geschikt voor een wandeling, om het gezin mee te nemen, de hond uit te laten of om een duik te nemen.

Ook wordt dit gebied veel gebruikt voor watersport. Zo is het mogelijk om in Hindelopen gebruik te maken van een kitesurf. Regelmatig worden hier trainingen gegeven zodat u het binnen no-time leer.

Klantervaringen in Hindelopen

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Hindelopen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hindelopen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hindelopen

Veelgestelde vragen in Hindelopen

Hoe snel kunnen graszoden in Hindelopen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hindelopen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.