Graszoden kopen in Hilversum

De gemeente Hilversum staat bekend als mediahoofdstad van Nederland. Ondanks de vele technologie en drukte is Hilversum ook omringd door veel groen. Veel huizen hebben een tuin, en de bewoners zien daar graag wat groen in. Wij hebben namelijk al veel graszoden gelegd in verschillende wijken in Hilversum. Onze klanten vinden het gemak van het bestellen en laten leggen van graszoden zo fijn, omdat hun tuin binnen één dag van een prachtig gazon voorzien is.

Hilversumse Nieuwbouwprojecten

Landgoed Monnikenberg

Naast het Tergooi Ziekenhuis worden op landgoed Monnikenberg tientallen villa’s gebouwd. Omringd door bos en heide wordt dit woonproject gerealiseerd. Zo is het mogelijk om aan de rand van het bos te wonen, met het bos voor de voordeur en bij de achterdeur een ruime tuin die de bewoners kunnen inrichten naar eigen stijl. Om de groene omgeving door te voeren in de tuin worden er prachtige gazonnen aangelegd om ook privé te kunnen genieten van de natuur.

Vijfkamerwoning bij Project de Groene Gooyers

Op de plek van voormalig tuincentrum Gooiersgroen worden 16 nieuwbouwwoningen gebouwd. De woningen vormen samen een soort hofje met een gezamenlijke binnentuin. Ondanks deze gedeelte binnentuin is het ook mogelijk voor de bewoners van de vijfkamerwoningen om zich terug te trekken in hun eigen tuin. De woningen zijn duurzaam, gasloos en zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Het groene binnenhofje wordt niet verstoord door auto’s en dergelijke, onder de huizen bevindt zich namelijk een parkeerplaats waar alle bewoners hun auto kwijt kunnen.

Woningproject Lucent

De ruime herenhuizen op Lucent garanderen de luxe van het wonen op drie of vier verdiepingen. De huizen bieden veel ruimte, zowel binnen- als buitenhuis. Alle 41 huizen zijn namelijk voorzien van een achtertuin en in het binnenterrein van deze huizen zal een parkachtig gebied worden gebouwd waar in de toekomst kleine appartementsgebouwen komen.

Project Bergh & Boszicht

Project Bergh & Boszicht bevindt zich in de wijk Anna’s Hoeve. Het project ligt in een groene wijk grenzend aan natuur en bos, maar ook op korte afstand van het bruisende Hilversum. Alle woningen worden gasloos opgeleverd en dragen daarbij op hun beurt een steentje bij aan een groenere toekomst. Ook zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, drie-laags isolatie en vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

Natuur in Hilversum

Corversbos

Het Corversbos is na de Tweede Wereldoorlog opnieuw aangeplant om dat het bos in 1944 werd gekapt. Natuurmonumenten is eigenaar van het Corversbos en onderhoudt dit natuurgebied. Zo proberen zij het bos geleidelijk om te vormen tot loofbos en verbouwen ze granen op de akkers. Door het Corversbos loopt een wandelroute en ook is het mogelijk om een fietstocht te maken door de natuur. Het bijzondere aan het Coversbos is dat er niet alleen van de natuur op de grond te genieten is, maar ook van de natuur in de lucht. Het bos is namelijk een leefgebied voor de buizerd, havik en de bosuil. Een heerlijk gebied voor een wandeling op een zonnige zondagmiddag!

Klantervaringen in Hilversum

Klantervaring van Sjors uit Hilversum

“Volgens afspraak en voor een goede prijs!”

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Sjors - Hilversum - 2020-07-16
Klantervaring van Martin uit Hilversum

“Op tijd geleverd en gras ziet er sterk uit. Moet nu nog 3 weken sproeien voor het eind resultaat ”

Het ziet er mooi stevig en groen uit. Wel hier en daar kale plekken dus moet ik denk ik nog wel wat zaaien. Levering was netjes en snel. Wle had ik graag afgetekend voor de levering. Pellet was neergezet zonder bericht of aan te bellen. Dit vindt ik niet echt netjes.

Martin - Hilversum - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Hilversum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hilversum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hilversum

Veelgestelde vragen in Hilversum

Hoe snel kunnen graszoden in Hilversum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hilversum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.