Graszoden kopen in Hillegom

Al zoekende naar een nieuw huis zult u vernemen dat het best lastig is om een goede keuze te maken. 
Niet alleen dient u een keuze te maken uit een bepaald type woning, maar ook uit de plaats waar uw nieuwbouwwoning zal worden gebouwd.
Als u op zoek bent naar een woning in Hillegom, dan kunt u een huis kopen dat onderdeel uitmaakt van project Heren van acht.

Hier een huis kopen, zal u een energiezuinig huis in een moderne vormgeving opleveren.
Met behulp van moderne architectuur zullen de woningen op een stijlvolle manier gebouwd worden. 

Wanneer u in Hillegom een huis en graszoden gaat kopen, zult u nog regelmatig op een aangename manier verbaasd zijn. 
U komt namelijk in Hillegom in een ruim huis te wonen dat een hoogwaardige, complete afwerking kent. 
Dit alles gecombineerd met de dorpse sfeer van dit project maken het kopen van een huis en graszoden in Hillegom een goede keuze.

Duurzaamheid

Met het oog op de toekomst zal uw nieuwe huis bij de oplevering zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Niet alleen scheelt u dit aanzienlijk in uw energierekening, maar hiermee draagt u bij aan verduurzaming.

Tuin inrichten

Met een nieuwe tuin die op het zuidoosten gelegen zal zijn, is het kopen van graszoden dé manier om uw eigen zonneweide achter uw huis te creëren. Zo vergroot u de duurzaamheid van uw woning en heeft u ook nog eens een prachtige tuin als eindresultaat.

De dubbele slaande deuren van uw huis zullen u het gevoel geven dat uw tuin een verlengde vormt van de woning. 

De graszoden geven uw tuin een mooie groene uitstraling. Om de tuin verder in te richten kunt u plantenbakken of struiken aanschaffen of uw graszoden voorzien van een prachtig ornament of tuinbeeld.

Huis kopen in Hillegom

Met een ligging tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem heeft u met Hillegom als woonplaats een centrale basis ten opzichte van de grote steden, zowel met de auto als met de trein.

Met een treinstation dat u lopend kunt bereiken of vanuit de Ringvaart met de boot, wordt een huis en graszoden kopen in Hillegom wel erg aantrekkelijk. Dit is ook af te leiden uit de grote inwonersgroei die het Zuid-Hollandse Hillegom door de jaren heen heeft meegemaakt.

Voorzieningen Hillegom

Op het gebied van vervoer heeft u in Hillegom dus niets te klagen. 
Met veel sportverenigingen, meerdere scholen en een ruim aanbod aan horeca kunt u ook in uw vrije tijd in uw woonomgeving gebruikmaken van het ruime aanbod.

Alsof het nog niet genoeg is, kunt u het strand al na een aantal minuten lopen bereiken en staat u na een paar kilometer zelfs midden in de duinen.
Verder kunt u een bezoekje brengen aan het Hof van Hillegom of genieten van het bloemencorso, dat door Hillegom trekt in de tweede helft van april. 

Geniet vooral ook van de bloemenvelden in de nabijheid van Hillegom.
Zo heeft u voor elk vrij moment iets moois om naar uit te kijken.

Klantervaringen in Hillegom

Klantervaring van Marjanne uit Hillegom

“Mooi, stevig en makkelijk te leggen gras. ”

We hebben binnen 3 uur de meest onmogelijke tuin perfect gelegd. Heel blij met het eindresultaat.

Marjanne - Hillegom - 2020-05-09
Klantervaring van Bas  uit Hillegom

“De aankoop was zo geregeld en de bezorging ervan ook.”

Goede heldere website, ondanks dat gras momenteel vrij beperkt beschikbaar is was het hier geen probleem. De graszoden werden netjes bezorgd en keurig voor de deur neergezet. Al met met een goede koop.

Bas - Hillegom - 2020-06-05

Graszoden bezorgen Hillegom

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hillegom en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hillegom

Veelgestelde vragen in Hillegom

Hoe snel kunnen graszoden in Hillegom geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hillegom?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.