Graszoden kopen in Hierden

Hierden is een dorp uit de gemeente Harderwijk en wat tot de provincie Gelderland behoort. Met een inwonersaantal van ruim 3.100 inwoners, is het een relatief klein dorp met een grote hoeveelheid van ruimte en rust. Bovendien is Hierden bekend als een agrarisch dorp met een sterk karakter. Dit komt door de verschillende Noord-Veluwse boerderijen die in de omgeving staan. Hierdoor is Hierden een fijn dorp om te wonen.

Zou u ook in de gemeente van Harderwijk willen wonen? Heeft u op dit moment een huis op het oog in Hierden? En wilt u voor de ruime tuinen hier nog wat graszoden kopen? Dan bent u hier op een goede plek beland. In Hierden en omgeving komen we vaak langs voor het bezorgen van onze graszoden. Ook u kunt deze eenvoudig bestellen. Ga naar onze webshop, plaats een artikel in een winkelmand en reken eenvoudig af.

Ruim en landelijk wonen in Hierden

Nieuwbouw

Dit nieuwbouwproject staat nog in de kinderschoenen, maar binnen korte tijd staat er bij Damberg een geweldig woonwijk vol schitterende huizen. Dit is in een prachtig natuurrijke omgeving waar Harderwijk zo bekend om is. Hier wonen betekent dat u zowel landelijk, ruim en betaalbaar woont. Met enkele minuten lopen begeeft u zich in de prachtige bossen voor een wandeling of fietstocht.

De woningen zelf worden namelijk gebouwd met karakteristieken van de omgeving. Dit betekent dat ze duurzaam worden, dorpse sferen krijgen en voldoende ruimte hebben om in te leven. Het gaat hierbij om mooie bungalows, geschakelde woningen, hoekwoningen en vele vrijstaande huizen.

Wat ook geweldig is: het plan is om hier ruime tuinen te leggen. Dit geeft u de mogelijkheid om vanaf het begin de tuin zo in te richten als u wilt. Door graszoden te kopen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig groen gazon. Vaak is dit in natuurgebieden zo leuk doordat het meegaat in het landschap.

Een huis kopen in Hierden centrum

Hierden is een vrij klein, maar toch een geweldig dorp om te wonen. Vooral door een rijk verleden vindt u in het centrum van dit dorp diverse gemeentelijke monumenten, rijksmonumenten, kastelen, oude woningen en even mooie tuinen.

Alleen, naast de oude kern is Hierden ook bezig met vernieuwingen. Dit ziet u aan het levendige karakter van het centrum. Waar inwoners naar buiten gaan om door het groen te lopen, langs de winkels gaan en genieten van een drankje op een van de leuke terrasjes. Hierden biedt een goede mix van historie en modernisering.

Zoekt u ook een eigen woning in dit prachtige dorpskern? Wilt u een eigen groen gazon voor uw tuin? Kijk dan snel in ons assortiment. Daar vindt u een ruim aanbod van verschillende graszoden die u vandaag nog kunt kopen.

Dorp & Omgeving Hierden

Hierden heeft haar naam te danken aan de Hierdensche Beek. Dit is een beek dat maar liefst 25 kilometer land is,, tussen het Bleeke meer en Uddelermeer ligt en in een dalvlakte stroomt. Hier kunt u erg fijn wandelen, genietend van de natuur of om langs te fietsen.

Bovendien is Hierden een plek waar veel te zien is. Fijne fietspaden langs weiland en water, nostalgische boerderijen, Kasteel de Essenburgh en meer. Geniet al lopend of met de fiets van de natuur.


Klantervaringen in Hierden

Klantervaring van W. s uit Harderwijk.

“Uitstekend bedrijf en goede kwaliteit!”

Uitstekend bedrijf met goede informatie, en goede producten. Wij zijn er zeer blij mee en tevreden over en kunnen nu genieten van onze nieuw aangelegde prachtige gazon.

W. s - Harderwijk. - 2019-09-26
Klantervaring van Kees uit Harderwijk

“Voor, tijdens en erna Perfect!”

Prima bedrijf met goede begeleiding, en een goed product. Wij zijn er zeer tevreden over, en kunnen nu genieten van onze nieuw aangelegde tuin, met een prachtig gazon.

Kees - Harderwijk - 2019-09-20

Graszoden bezorgen Hierden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hierden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hierden

Veelgestelde vragen in Hierden

Hoe snel kunnen graszoden in Hierden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hierden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.