Graszoden kopen in Heiloo

Ben je een grote fan van het spelletje Triviant dan bent u waarschijnlijk bekend met Heiloo, ook wel Wassenaar van Amsterdam genoemd. In de luwte van Alkmaar en Amsterdam is in het prachtige dorp Heiloo een rijke geschiedenis te vinden in combinatie met authentieke nieuwbouw woningen. Door deze unieke uitstraling is het inwonersaantal de afgelopen decennia flink gestegen doordat veel Amsterdammers de verhuizing waagden naar Heiloo. Vandaar de bijnaam die genoemd wordt in het spel Triviant. Gaat u binnenkort in Heiloo wonen of bent u al een geruime tijd inwoner? Dan kan men door het kopen en aanleggen van graszoden in de tuin op een simpele manier bijdragen aan de uitstraling van Heiloo. Onze graszoden zijn eenvoudig te vinden op onze website, waar u binnen enkele muisklikken een stralend nieuw gazon kunt kopen. Deze graszoden zijn de juiste aanvulling aan uw pittoreske woning in Heiloo.

Buitengewoon wonen in Heiloo

Bovenstaande slogan wordt terecht gebruikt door de projectontwikkelaar van het nieuwbouwproject ’t Liefting. Deze nieuwe woonwijk zal een authentieke bouwstijl bevatten met een fraaie oprijlaan. De keuze voor Heiloo was makkelijk te verklaren door de ontwikkelaar, vanwege de directe verbinding met de stad, het strand en de vele voorzieningen. ’t Liefting maakt wonen meer dan buitengewoon vanwege de waterrijke en parkachtige omgeving. In de achttiende eeuw werden verschillende buitenplaatsen, oftewel Buitens gebouwd door heel Noord-Holland door welgestelde Amsterdammers. Met een knipoog naar deze Buitens wil ’t Liefting bijdragen aan deze schitterende landgoederen met indrukwekkende bijgebouwen, moestuinen en weelderige parken. Door het gebruik van onze graszoden kunt u zelf ook bijdragen aan deze prachtige groene omgeving! Het kopen van een gazon is tegenwoordig ontzettend makkelijk en snel te regelen via onze website. Neem gerust een kijkje!

Zuiden van Heiloo, oftewel Zuiderloo

Het project Zuiderloo zal ongeveer 290 nieuwbouwwoningen bevatten die gebaseerd worden op een dorpse stedenbouw, openbare ruimte en fantasierijke architectuur. De kwantiteit van woningen staat voorop, maar wel in een geleidelijke dorpse groei. Het huidige gebied blijft zoveel mogelijk behouden, zoals de greppels, meidoornhagen, houtwallen en bosjes. Tussen de Haagbeuk en de Nicolaas Blokkerlaan gaat men De Linde Zuid realiseren. Deze nieuwe wijk grenst aan een agrarisch gebied en aan de oostzijde ligt een groenzoom. Ook wordt er een speelplaats voor kinderen gebouwd. Door het kopen van onze graszoden en het aanleggen van een grasmat in de tuin, is de combinatie met een speelplaats perfect voor jonge gezinnen met kinderen. Of voor jonge koppels die gezinsuitbreiding op de planning hebben staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van de graszoden te bespreken. Ze zijn na bestelling bij ons op locatie op te halen, of na het kopen leveren wij ze bij u thuis! Wat een weelde zeg! 

Klantervaringen in Heiloo

Klantervaring van Jaro du cloo uit Limmen

“Makkelijke duidelijke bestelling, goed geleverd”

door de goede reviews hier voor deze leverancier gekozen. Bestelling en bezorging verliepen vlekkeloos. Net vandaag het gras gelegd, goede zoden, van de 30 rollen was er slechts 1 kapot, die hebben we voor de opvulstukjes gebruikt. Ben benieuwd hoe het gras er over 2 weken uitziet

Jaro du cloo - Limmen - 2020-10-03
Klantervaring van Jacques uit Akersloot

“Goede kwaliteit en toch goedkoop”

Snelle levering

Jacques - Akersloot - 2020-06-18

Graszoden bezorgen Heiloo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heiloo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heiloo

Veelgestelde vragen in Heiloo

Hoe snel kunnen graszoden in Heiloo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heiloo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.