Graszoden kopen in heeze

Heeze is een dorp uit de gemeente van Heeze-Leende en behoort tot de provincie Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van 9.900 inwoners gaat het om een dorp dat zowel levendigheid als rust en ruimte kent. Heeze is voornamelijk bekend vanwege de schitterende bossen eromheen. Echter, veel toeristen komen ook af op het imposante Kasteel Heeze. Dit alles zorgt er samen voor dat Heeze tot een van de mooiere locaties in de omgeving is om een woning te kopen.

Heeft u ook plannen om naar Heeze-Leende te verhuizen? Bent u vooral op zoek naar een eigen plekje in het dorp Heeze? Wilt u bovendien uw tuin mooier maken door er graszoden te planten? Dan zit u hier helemaal goed. We hebben namelijk een aanbod van graszoden die snel worden geleverd, van hoge kwaliteit zijn en ook nog eens tegen een scherp tarief. Bent u eerst op zoek naar meer informatie? Bekijk dan snel de onderkant van deze pagina.

Ruim en modern wonen in Heeze

Graszoden kopen bij Schaversvelden

Schaversvelden is een woongebied aan de westelijke kant van het dorp. Hier is er veel grasland, bomen en daardoor veel groen. Het is een bijzondere locatie wat vooral landelijk oogt. Hiermee willen ze het woongebied het dorpse gevoel geven waar Heeze om bekend staat. Hierdoor komt u terecht in een landelijk gebied met ruimte, rust en ontspanning, terwijl de nodige voorzieningen in de buurt zijn.

De woningen zelf zijn duurzaam gebouwd. Het duurzame karakter staat bij dit nieuwbouwproject hoog in het vaandel. Daarnaast zijn de huizen volledig gasloos en hebben ze warmtepompen. Bovendien is er een speelse afwisseling. Dit komt doordat de woningen divers metselwerk en kleuren hebben. De omgeving is hierdoor helemaal klaar gemaakt voor de toekomst.

Nog een voordeel zijn de mooie, diepe tuinen die hier liggen. Deze lopen mooi over op het groene karakter en landschap van dit woongebied. Wilt u ook groen in de tuin? Dat kan door graszoden te kopen. Deze bestelt u binnen de webshop en dan komen we graag langs bij u.

Een huis kopen in Heeze centrum

In 2016 is er in dit dorp nog een urnenveld uit 1000 voor Christus ontdekt. Dit laat al zien dat de omgeving historisch is. Ondertussen zijn er mooie monumenten, oude panden en ook Kasteel Heeze gebouwd. Hiernaast is het centrum ook regelmatig bezig met vernieuwing. Dit ziet u bijvoorbeeld in de leuke winkelstraten, ruim aangelegde parken en de nodige voorzieningen van het centrum.

Gaat u hier wonen? Dan komt u op een unieke locatie waar veel te doen is. Haal in de ochtend een heerlijk broodje bij een van de bakkers om de hoek. Maar in de middag een wandeling langs de rijksmonumenten. Vervolgens spendeert u de avond op een terras of in uw eigen tuin.

Ook in de binnenstad van Heeze leveren we regelmatig graszoden. Door graszoden te kopen zorgt u ervoor dat het centrum een groen karakter krijgt. Bovendien is een gazon geweldig om na een lange dag winkelen te ontspannen.

Natuur en omgeving van Heeze

Heeze is bij haar inwoners bekend vanwege de diverse natuurgebieden om het dorp heen. Fiets bijvoorbeeld door het akkerlandschap in het noorden van Heezen. Wandel langs een dekzandrug in het oosten. Of ga er op uit in de Groote Heide wat een Natura 2000-gebied is.

Klantervaringen in heeze

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen heeze

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in heeze en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor heeze

Veelgestelde vragen in heeze

Hoe snel kunnen graszoden in heeze geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar heeze?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.