Graszoden kopen in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een plaats in de provincie Noord-Holland. De plaats heeft ruim 56.000 inwoners en een rijke historie. De gemeente in Heerhugowaard probeert de wijken zo groen en duurzaam mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door veel bomen te planten, grasvelden aan te leggen waar bijvoorbeeld op gevoetbald kan worden en stadsparken te realiseren en onderhouden. Wij zijn vaak betrokken bij dit soort projecten door graszoden te leveren en leggen. Ook bij particulieren in Heerhugowaard leggen wij gras aan. U kunt de graszoden gemakkelijk bestellen via onze website voor elke gewenste oppervlakte. Wij komen de graszoden graag bij u brengen en, indien gewenst, aanleggen op maat.

Natuurgebied Waarderhout

Het Waarderhout is een groen en gevarieerd bos aan de rand van Noord-Holland. Het bos ligt in Heerhugowaard en heeft in totaal 95 hectare aan oppervlakte. Het bos is voorzien van brede wandelpaden en biedt het hele jaar door prachtige verschijningen. Vooral tijdens de paringstijd en in het voorjaar is er veel natuurlijk schoon te bewonderen. Bent u toe aan een frisse neus en een mooie wandeling door de natuur? Bezoek dan Natuurgebied Waarderhout en laat u verrassen door het gevarieerde landschap!

Ontspannen in het centrum

De natuurgebieden in Heerhugowaard worden afgewisseld met het innoverende karakter van het centrum. Winkelcentrum Middenwaard is daar een voorbeeld van. Het winkelcentrum is het grootste overdekte winkelgebied in de buurt en bevat ruim 140 verschillende winkels en restaurants. Na een lange dag winkelen kunt u heerlijk uitrusten in een van de nabijgelegen parken. Zo vindt u vlakbij Middenwaard het Luipaardpark. Dit park staat vol met prachtige gewassen en u vindt er verschillende vogels. Ook bij hondeneigenaren is dit park geliefd. Als u even wilt ontspannen in de natuur in het centrum van Heerhugowaard, is dit dus een uitstekende locatie.

Project de Groenling

In Heerhugowaard vindt u veel nieuwbouwwijken. Project de Groenland is daar een voorbeeld van en gaat in totaal 49 woningen opleveren. Denk hierbij aan starterswoningen, eengezinswoningen en vrijstaande villa’s. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod door de hele wijk heen. De gemeente besteedt veel aandacht aan het karakter van de nieuwbouwwijken. Zo wordt er veel groen in de wijken verwerkt, door bijvoorbeeld bomen te planten, grasveldjes aan te leggen en struikgewassen te planten. Wij werken regelmatig mee aan dit soort projecten door groene oevers, speelveldjes en perken met gras aan te leggen. Wilt u rondom uw eigen (nieuwbouw)woning in Heerhugowaard ook meer groen? Dan is gras een eenvoudige manier om uw woonomgeving te vergroenen!

Klantervaringen in Heerhugowaard

Klantervaring van Lukasz  uit Alkmaar

“Top”

Super Kwaliteit

Lukasz - Alkmaar - 2020-05-16
Klantervaring van Arjen  uit Alkmaar

“Prima ”

Vriendelijke chauffeur, Bracht de graszoden netjes in de tuin. Moest daarvoor wel een stukje rijden met zijn heftruck maar dat was geen enkel probleem. Graszoden zelf zijn erg mooi en komen mooi op.

Arjen - Alkmaar - 2020-06-10

Graszoden bezorgen Heerhugowaard

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heerhugowaard en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heerhugowaard

Veelgestelde vragen in Heerhugowaard

Hoe snel kunnen graszoden in Heerhugowaard geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heerhugowaard?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.