Graszoden kopen in Heerde

Heerde is een plaats en gemeente uit de provincie Gelderland. Met ruim 11.500 inwoners is deze plek vol met zowel levendigheid als rijk aan natuurgebieden. Deze combinatie maakt Heerde dan ook een fijne plek om te wonen. Gaat u hier in de toekomst een huis kopen? Zoekt u voor uw tuin nog graszoden van een goede kwaliteit? Dan zit u binnen deze webshop goed. We hebben binnen ons ruime assortiment enkel graszoden van de hoogste kwaliteit. Heeft u nog andere vragen of speciale wensen? Dan kunt u een kijkje onderaan deze pagina nemen voor meer informatie.

Landelijke en moderne huizen kopen in Heerde

Graszoden kopen in Heerderhof

Heerde is al een geweldige plek om te wonen, maar met het nieuwbouwproject Heerderhof komt er een nieuwe parel bij. Dit project wordt gebouwd aan de zuidkant van Heerde, tegen de rand van het dorp aan. Hierdoor kijkt u altijd uit over het mooie natuur, met vele weilanden en grazende koeien in de buurt.

Naast de natuur in de buurt zijn woningen zelf voorzien van een modern karakter. Zo vindt u er rechthoekige huizen, met grijze en witte stenen en veel groen in de buurt. Daarnaast zijn er ook woningen met schuine daken, welke duurzaam zijn gebouwd.

Een ander voordeel in deze wijk zijn de leuke tuinen die je erbij krijgt. In nieuwbouwwijken kiest men vaak voor een groen gazon. Dit komt doordat het groen vaak een goede aanvulling is op het moderne karakter. Voor een groen gazon kunt u het beste graszoden kopen. De verschillende graszoden kunt u in ons assortiment terugvinden.

Wonen in het centrum van Heerde

Heeft u een woning in de binnenstad van Heerde? En wilt u daarvoor graszoden kopen? Niet gek, want het centrum van Heerde is een prachtige plek met veel rust, ruimte en groen. Bovendien kunt u hier heerlijk vertoeven op een terras, in een restaurant of bij de verschillende winkels in de buurt.

Met de graszoden in de tuin weet u zeker dat er in de zomermaanden een mooi gazon ligt om tot rust te komen. Of u nodigt vrienden en familie uit, gaat met zijn allen in de tuin zitten en geniet van welverdiende rust en een gezellige avond.

Natuur in Heerde

Een enorme parel

Heerde heeft een geweldige liggen tussen de Ijselvallei en de Veluwe. Dit maakt het landschap van Heerde dan ook een ware parel. Aan de ene kant vindt u de IJssel, een prachtig rivier aan de oostkant van Heerde. Terwijl aan de andere kant heidevelden en de Veluwse bossen zijn. Hiermee zijn er mooie gebieden om langs te lopen, te fietsen of om met de familie erop uit te gaan.

Hoogteverschillen in Heerde

Wist u dat er grote hoogteverschillen zijn in deze regio? Dit maakt het gebied tot een waar avontuur. Fietsen en wandelen wordt meer een ontdekkingstocht langs dennenbossen, gekleurde heidevelden, boomgaarden, beekjes en het broekgebied. Naast deze diversiteit in landschap is er ook een rijke cultuur ontstaan. Daarom is deze locatie zo heerlijk om doorheen te wandelen of te fietsen.

Klantervaringen in Heerde

Klantervaring van Andres uit Heerde

“Prima graszoden, mooie kwaliteit.”

We zijn heel tevreden. Het ziet er erg mooi uit. En nu maar hopen dat ze goed aanslaan. Een grasmaaier moet Ik nog kopen, dus een winnen zou wel mooi zijn 🙂 Mooie kwaliteit graszoden!

Andres - Heerde - 2020-04-26
Klantervaring van Theo uit oene

“prima graszoden en snelle levering”

ik kreeg de graszoden netjes twee dagen later geleverd zoals afgesproken, chauffeur heeft ze netjes op de plek neergezet zoals afgesproken. Graszoden zien er fris uit, slaan hopelijk ook goed aan de komende dagen. Bedankt voor de goede service.

Theo - oene - 2020-03-30

Graszoden bezorgen Heerde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heerde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heerde

Veelgestelde vragen in Heerde

Hoe snel kunnen graszoden in Heerde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heerde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.