Graszoden kopen in Heemskerk

De gemeente Heemskerk ligt in provincie Noord-Holland. De gemeente bestaat uit 39.164 inwoners en biedt voor ieder wat wils. Heeft u net een huis gekocht in Heemskerk, of woont u hier al een tijd maar wilt u de tuin opknappen? Wij hebben recentelijk graszoden gelegd in verschillende wijken van Heemskerk zoals de wijk Commandeurs, Oosterwijk en het Zaalbergkwartier. Het leggen van graszoden is net als het leveren van graszoden geen probleem voor onze vakmensen. Heeft u interesse in het leggen of laten leveren van graszoden in Heemskerk? Scrol dan naar het einde van de pagina voor meer informatie.

Nieuwbouwprojecten van Heemskerk

Nieuwbouwproject Vrijburglaan

De huurwoningen van project Vrijburglaan bieden veel ruimte, luxe en een tuin op het zuidoosten. Waarbij huurwoningen de huurders vaak afhankelijk zijn van de indeling van een huis en hier niet veel aan mogen veranderen, kunnen zij in hun tuin juíst aan het werk met hun groene vingers. Zo kunnen zij graszoden laten leggen om een klein natuurgebied aan huis te creëren. Door de tuin op het zuidoosten kunnen de huurders optimaal genieten van de zon tijdens zowel de zomer- als wintermaanden.

Nieuwbouwwijk Simon van Haerlem in Assumburg

Het nieuwbouwproject Simon van Haerlem bestaat uit verschillende soorten koopwoningen; hoek-, tussen- en twee-onder-een-kapwoningen. De nieuwe woningen zijn gevestigd op een plek tussen groen en water, maar toch dichtbij het centrum. Bewoners kunnen op deze manier een goede balans vinden tussen rust, natuur en de reuring van de stad. Om thuis nog meer van de natuur te kunnen genieten, raden wij bewoners aan om te kiezen voor een groene tuin met veel struiken en planten.

Natuur om en nabij Heemskerk

Het duinterrein van Castricum

Het duinterrein bij Castricum staat vol met uitgestrekte eikenbossen. Tijdens het wandelen van de route die door het gebied loopt, komen bezoekers verschillende soorten bomen tegen. Deze zijn aangeplant of zijn hier op een natuurlijke manier terecht gekomen. Ook ligt in het gebied de Kruisberg, wat een hoog uitzichtduin is. De wandeling genaamd Kruisbergpad is zo’n 4,5 kilometer lang.

Heemskerkse duinen

Het Zeedorpenpad wat door de duinen bij Heemskerk loopt, is zo’n 3,1 kilometer lang. De wandeling loopt langs de zogenaamde paraboolduinen. Langs de wandeling zijn dennen- en eikenbomen te zien die oorspronkelijk niet in het duingebied horen te groeien. Via de duinen kom je vanzelf terecht bij het strand van Heemskerk.

Naar het strand

Het strand van Heemskerk is niet te bereiken met de auto, maar hierdoor behoudt het gebied juist haar rustige karakter. Op het strand zijn diverse horecagelegenheden om even een pauze te nemen en lekker uit te waaien.

Klantervaringen in Heemskerk

Klantervaring van Paul uit Heemskerk

“Goede kwaliteit, stipt geleverd en handige gids”

Bestelde zoden kwamen precies op de afgesproken tijd aan. Goede prijs per m2, bezorgkosten wel wat stevig incl. voorkeurstijdvak. Maat kwaliteit is aanzienlijk aanwezig.

Paul - Heemskerk - 2019-10-21
Klantervaring van Jan uit Beverwijk

“Heel blij met dit prachtige gazon”

Geweldig dat het zo snel en goed geleverd was. Wij zijn heel blij met ons premium speelgras. Fijn dat we straks lekker met onze kleinkinderen op het gras kunnen spelen.

Jan - Beverwijk - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Heemskerk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heemskerk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heemskerk

Veelgestelde vragen in Heemskerk

Hoe snel kunnen graszoden in Heemskerk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heemskerk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.