Graszoden kopen in Heemskerk

In de afgelopen 35 jaar is Heemskerk uitgegroeid tot een bloeiende gemeente met bijna 40.000 inwoners. Ondanks deze rappe ontwikkelingen zijn de buurtbewoners een hechte gemeenschap gebleven. Als kustplaats in de provincie Noord-Holland is Heemskerk het rustpunt in de Randstad vanwege haar dorpse gezelligheid, rustige familiestrand en groene omgeving. Heemskerk wordt ook wel het best bewaarde geheim van de kustplaatsen genoemd, waarbij het binnen handbereik ligt van aantrekkelijke steden en historische monumenten in de directe omgeving. Met een gazon in de tuin kunt u bijdragen aan het rustpunt in de Randstad. De uitstraling van een degelijk gazon door middel van onze graszoden, is een echte toegevoegde waarde aan het straatbeeld van Heemskerk. Na het kopen van onze graszoden kunt u ze direct in de winkel komen ophalen. Kijk eens op onze website om alle mogelijke graszoden door te nemen. Kopen van een nieuwe grasmat is nog nooit zo makkelijk geweest.

Alle tijd om te genieten

U hoeft zich niet te haasten om leuke dingen te doen, neem gerust de tijd om Heemskerk te ontdekken. Geniet op het terras in het bruisende dorpshart of stap op de fiets en volg de route door het kleurrijke tuindersgebied en buitengewoon duinreservaat. Cultuur en natuur gaan hand in hand in Heemskerk, als u een kijkje neemt op het landgoed van kasteel Marquette. Dit kasteel stamt uit de periode rond 1300 en maakte deel uit van een reeks kastelen tijdens de verdediging van de West-Friese Oorlogen. Tegenwoordig is het kasteel volledig gerestaureerd en geschikt gemaakt als conferentie oord voor het waterbedrijf PWN. Met een kleine investering in graszoden is het mogelijk uw woning ook een uitstraling te geven van een kasteel! U kunt ze direct bij ons kopen via de website en het is mogelijk om ze te laten leveren bij u thuis. Na het kopen van deze graszoden en het aanleggen van een nieuw gazon, komen wij graag eens langs om het eindresultaat te beoordelen. 

Park de Velst

In de villa’s van het project Park de Velst in Heemskerk is direct de fijne architectuur, kunst en details te herkennen. Passie en vakmanschap staat voorop in dit project en het wordt daardoor voor Nederlands woningbouw begrippen een spraakmakend en spectaculair project. Elke villa wordt gebouwd op een opgetild hofje waardoor de woonterp op een hoogte van 40 centimeter komt te liggen. Daardoor wordt er een heerlijk vrij gevoel gecreëerd met een beperkt aantal buren en voldoende privacy. Vanuit uw villa kijkt u direct het park in en door toepassing van lage tuinmuren en mosserumdaken wordt dit parkachtige gevoel nog eens extra versterkt. In dit project kan men de woning volledig naar eigen wens indelen en inrichten. Wanneer u van koken houdt, kiest u voor een grote woonkeuken. Wat uw voorkeuren ook zijn, er is vanuit het project alle vrijheid om de villa in te delen zoals u wenst. Daarbij worden de woningen duurzaam gebouwd en zijn gasloos en energiezuinig. Door toepassing van een eigen warmtepomp en zonnepanelen krijgt de woning een energielabel A++++. Alle elektra die u nodig heeft wordt dus door u zelf opgewekt! Bij een groene woning hoort natuurlijk ook een groene grasmat. Heeft u interesse om state-of-the-art graszoden te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een prachtige tuin bij uw nieuwbouwwoning!

Klantervaringen in Heemskerk

Klantervaring van Paul uit Heemskerk

“Goede kwaliteit, stipt geleverd en handige gids”

Bestelde zoden kwamen precies op de afgesproken tijd aan. Goede prijs per m2, bezorgkosten wel wat stevig incl. voorkeurstijdvak. Maat kwaliteit is aanzienlijk aanwezig.

Paul - Heemskerk - 2019-10-21
Klantervaring van Jan uit Beverwijk

“Heel blij met dit prachtige gazon”

Geweldig dat het zo snel en goed geleverd was. Wij zijn heel blij met ons premium speelgras. Fijn dat we straks lekker met onze kleinkinderen op het gras kunnen spelen.

Jan - Beverwijk - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Heemskerk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heemskerk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heemskerk

Veelgestelde vragen in Heemskerk

Hoe snel kunnen graszoden in Heemskerk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heemskerk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.