Graszoden kopen in Hattem

Hattem is een stad en daarnaast ook een gemeente uit de provincie Gelderland. Met een inwonersaantal van maar 12.000 inwoners is het een relatief kleine gemeente met veel ruimte. Daarnaast zit aan de noordkant de Veluwe waardoor het ook een plaats is met veel natuurrijke gebieden. Deze combinatie van een kleinschalige stad en veel natuur maakt het tot een unieke, schitterende locatie om te wonen.

Woont u in de gemeente Hattem? Of wilt u liever een huis kopen in het centrum? Zoekt u daar bovendien graszoden bij voor in uw tuin? Dan hebben we datgene wat u zoekt. Met een gevarieerd aanbod aan graszoden komen we regelmatig in deze gemeente langs om onze producten te bezorgen. Heeft u nog vragen of andere wensen? Dan kunt u onderaan deze pagina kijken voor aanvullende informatie.

Landelijk en modern wonen in Hattem

Graszoden kopen in Het Veen

Het Veen is een plek waar u tussen stad en natuur woont. Met deze wijk fietst u met de wind door de haren en langs het prachtige IJssel. Hier kunt u zich helemaal opleven in de natuur, terwijl Het Veen op een steenworp afstand ligt. Deze wijk biedt gezelligheid, met veel gezinnen en leuke buren.
Even mooi zijn de huizen die u hier aantreft. Het is de jongste wijk van Hattem en dat ziet u ook terug: moderne woningen, veel groen, duurzame plekken, veel jonge gezinnen en speelplekken. Daarnaast zijn er veel waterpartijen waar de kinderen op warme dagen kunnen afkoelen.

Regelmatig leveren we graszoden bij nieuwbouwwijken als Het Veen. De inwoners hier gaan vaak graszoden kopen als aanvulling op de duurzame en groene karakteristieken van deze wijk. Bovendien is het mogelijk om de graszoden heel eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Huis kopen in Assenrade

Een ander groot nieuwbouwproject in Hattem is Assenrade. Assenrade ligt tussen de IJssel, de Veluwe en in de buurt van Zwolle. In deze wijk komt natuur, historie en cultuur samen in één.
Bovendien zijn de woningen als een warm deken. Met duurzame, landelijke en ruime woningen is het heerlijk vertoeven in deze wijk. Daarnaast zijn er veel groene parken en is er veel water in en rondom de wijk.

Als u hier een huis gaat kopen, of u woont er al, dan weet u zeker dat er een mooie tuin bij zit. Sommige hebben zelfs een tuin dat aan het water ligt. In beide gevallen is het mooi om een groen gazon met graszoden aan te leggen. Hierdoor kan het mooi overlopen in een gebied dat rijk is aan natuur en water.

Natuur en activiteiten in Hattem

Natuurgebieden

Hattem is zowel klein als compact. Daarnaast is deze stad omringd door verschillende stukken natuur. Zo zijn er aan de ene kant de uiterwaarden tegen de IJssel aan. Aan de andere kant zijn er de bosrijke gebieden van de Veluwe. Terwijl er aan de noordkant ook nog eens een mooi polderlandschap te vinden is.

Musea

Naast natuur kent Hattem ook vele culturele stukken zoals bij de musea. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Voerman Museum. Hier kunt u een blik werpen op historie, beeldende kunst en een stuk archeologie. Daarnaast is er een het Nederlands Bakkerijmuseum. In dit museum wordt op een verrassende manier laten zien hoe brood en banket gebakken werd.

Klantervaringen in Hattem

Klantervaring van Johan uit Zwolle

“Prima kwaliteit en service”

Prima kwaliteit en service. De bestelde graszoden lage klaar toen ik deze ging afhalen.

Johan - Zwolle - 2020-08-23
Klantervaring van Jack uit Zwolle

“Gewoon top ”

Goeie grasmat raad jullie zeker aan bij iedereen om bij jullie te bestellen grt jack

Jack - Zwolle - 2020-07-11

Graszoden bezorgen Hattem

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hattem en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hattem

Veelgestelde vragen in Hattem

Hoe snel kunnen graszoden in Hattem geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hattem?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.