Graszoden kopen in Harskamp

Harskamp is een klein dorpje in de gemeente Ede en in de provincie van Gelderland. Met maar 3.500 inwoners is dit dorp zowel rustig als klein. Aan de andere kant vindt u hier veel natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en ruime woningen. Deze combinatie maakt de omgeving een plek van heerlijk wonen in een groene oase.

Gaat u hier een huis kopen? Of bent u al de trotse eigenaar van een huis? Dan is het misschien leuk om een groen gazon te nemen. Dit doet u uiteraard door graszoden te kopen via onze webshop. We leveren enkel goede kwaliteit producten en komen na een bestelling snel bij u langs. Meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina.

Landelijk en kleinschalig wonen in Harskamp

Graszoden kopen in Smachtenburg

Harskamp kent een rijke historie met mooie en oude woningen. Aan de andere kant staat dit dorp niet stil en is het veel bezig met nieuwbouw. Zo ook met Smachtenburg.

Project Smachtenburg maakt onderdeel uit van een van de nieuwbouwwijken van Harskamp. Met een ligging aan de Harskamper Engweg ligt het op een mooie locatie. Het ligt in het hart van Holland, met veel rust en ruimte om u heen en met de Veluwe om de hoek.

Met deze eigentijdse, landelijke en ruime woningen kunt u dus geweldig wonen. Een ander fijne voordeel van deze wijk zijn de tuinen die erbij komen. Deze worden ruim opgezet zodat de bewoners ultiem kunnen genieten na een lange werkdag. Met graszoden in uw tuin laat u het bovendien meegaan met de natuur, in de vorm van een groen gazon. Wilt u graszoden kopen? Neem dan eens een kijkje binnen ons assortiment.

Wonen in het midden van Harskamp

Liever niet in een nieuwbouwwijk wonen, maar toch met het genot van rust en ruimte? Dan heeft het centrum van Harskamp precies wat u wilt. Van alle wijken is dit het meest bijzonder, genietend van het dorpscentrum met winkels, terrasjes en groene plekken om te wandelen.

Hier vindt u de juiste combinatie van de nodige voorzieningen. Bovendien is niets fijner dan een ochtendwandeling te maken in het centrum waar u bekenden tegenkomt. Aan de andere kant kunt u tijdens de avonduren rustig zitten in een van de cafés.

Heeft u een huis in Harskamp centrum? Dan is het kopen van graszoden een leuke aanvulling voor uw tuin. Regelmatig komen we zowel in het centrum als andere wijken van Harskamp om deze te leveren.

Natuur en omgeving van Harskamp

De Passiflorahoeve

Houdt u van tropische klimaten? En wilt u een kijkje nemen bij schitterende vlinders en tropische planten? Dan is De Passiflorahoeve iets voor u. Hier bewondert u vlinders in allerlei kleuren, vormen en maten. De tuinen zijn bij elkaar opgeteld zo’n 2500 vierkante meter waardoor je een hele dag hier kunt besteden. Ga alleen, of neem de kinderen mee die op avontuur kunnen met een van de speurtochten.

De Grote Zandgroeve

Iets verderop vindt u De Grote Zandgroeve. Hier zijn in de IJstijd vele stenen en zand aangevoerd door gletsjers. Daarnaast vindt u hier in de buurt ook de Goudsberg, wat voor vele eeuwen is gebruikt om grind en zand af te graven. Hierdoor is het een gevarieerd gebied waar u rustig kunt wandelen, door de natuur heen en met verschillende plant- en diersoorten.

Klantervaringen in Harskamp

Klantervaring van C. pirets uit Stroe

“Geweldige schaduwgras! ”

Onze tuin heeft veel schaduw, waardoor er een goede kwaliteit gras in moest. We kwamen al snel op graszoden.nl Snelle levering, goede kwaliteit en prijs en duidelijke mail met onderhoudstips en instructies. Kortom.... Wij zijn er heel blij mee. Wij blijven deze zomer 🏡

C. pirets - Stroe - 2020-04-16
Klantervaring van Hans uit Wolfheze

“Super die graszoden, zeker geen zooitje ”

Goed advies, makkelijke website, prima levering en goed product. De 50 m2 lagen er zo in en een can hear the grass grow’.

Hans - Wolfheze - 2020-04-05

Graszoden bezorgen Harskamp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Harskamp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Harskamp

Veelgestelde vragen in Harskamp

Hoe snel kunnen graszoden in Harskamp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Harskamp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.