Graszoden kopen in Harkstede

Het Groningse dorp Harkstede ligt in een bosrijke omgeving, niet ver van een aantal mooie meren. Binnen de kortste keren bent u bij het Woldmeer of het Borgmeer en u parkeert uw auto relatief snel bij de Eemshaven. Voordat u het weet wandelt u over de prachtige stranden van Borkum. Maar even terug naar uw geliefde dorp. Woont u al vele jaren met erg veel plezier in dit Groningse dorp of heeft u recentelijk de sleutels van uw eerste huis gekregen? Dan weet u maar al te goed dat de kwaliteit van leven hier uw woongenot aanzienlijk beïnvloed. Is het hoog nodig de tijd om uw tuin aan te pakken, kies dan voor graszoden kopen in Harkstede. 

Kies voor een gezellig dagje uit naar de hoofdstad van de provincie 

Groningen ligt op steenworp afstand van Harkstede. De kans is hierdoor erg groot dat u regelmatig de stad bezoekt om te gaan shoppen, om lekker te gaan lunchen of om een gezellige stadswandeling te maken. Kies voor een gezellig dagje uit naar de hoofdstad van de provincie, binnen een kwartier rijden vanuit Harkstede staat u immers al in de binnenstad met uw auto. Tip! Maak zeker een wandeling door het Stadspark en kom erachter wat kwalitatief goede graszoden kopen kunnen betekenen voor uw voor- en achtertuin. 

Graszoden in Harkstede

Bent u overtuigd geraakt van alle voordelen die graszoden kopen u te bieden hebben? Als u een bestelling online plaatst, dan kunt u uw gloednieuwe graszoden de kortste keren al in huis verwachten. Wel zo handig als de verbouwing van de tuin net even wat sneller gaat dan u van origine had ingeschat. Heeft u de grasmatten bij u in de tuin gelegd, dan kunt u direct van een fraai en groen gazon genieten. Of u nu een woning dichtbij het Borgmeer, in de Dorpshuisweg, in de Woudbloemlaan of elders in het dorp heeft, voor soort type tuin zijn de graszoden uit de webshop een erg slimme keuze. Wanneer haalt u de gloednieuwe grasmatten voor uw tuin in huis en overweegt u het kopen ervan? 

Klantervaringen in Harkstede

Klantervaring van Nico uit Harkstede

“Snel duidelijk en goede service”

Vrijdag 138 graszoden besteld, disndag om 9.00 in huis. Paar graszoden zagen er niet helemaal fris uit (mijn idee als leek). Foto's gestuurd en toezegging dat als die graszoden niet aansloegen dat ze vervangen werden.

Nico - Harkstede - 2020-06-18
Klantervaring van Femke uit Meerstad

“Goede kwaliteit, snel geleverd”

Goede zoden en fijn dat de koerier even overlegd op welke plek de zoden het beste geplaatst kunnen worden.

Femke - Meerstad - 2020-07-22

Graszoden bezorgen Harkstede

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Harkstede en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Harkstede

Veelgestelde vragen in Harkstede

Hoe snel kunnen graszoden in Harkstede geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Harkstede?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.