Graag graszoden kopen in Haren?

Graszoden kopen in Haren is voordelig mogelijk! Niemand hoeft een te hoge prijs te betalen voor het kopen van de gewenste soort graszoden. Deze zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen voor ieders specifieke wens. De vele graszoden die er te koop zijn bieden altijd wel wat wils. Kies ook voor een voordelige aanbieder de beste kwaliteit aanbiedt, dit komt het gras zeker ten goede! Bestellen is eenvoudig, niemand hoeft nier nog langer de deur voor uit.

Haren wordt op zijn Gronings ook wel Hoaren genoemd

Dit was van 1811 tot 2019 een zelfstandige gemeente maar valt tegenwoordig onder de stad Groningen. Deze gemeente telt zo’n 18.000 inwoners, deze worden Harenaars genoemd. Haren wordt al zeker 4500 jaar bewoond en kenmerkt zich door de natuurlijke omgeving en vele landelijk gelegen villa’s. Het centrum is klein en knus doet gezellig aan. Deze plek is omringd door water en biedt veel natuurrijke gebieden. De omgeving is dan ook ideaal geschikt voor het maken van een heerlijke wandeling of fietstocht.

Bezoek de belangrijkste trekpleisters!

Haren is onder andere bekend vanwege de eeuwenoude Nicolaas kerk, deze zeker eens een bezoekje waard is! Ga terug in de tijd dat de kerk het nog voor het zeggen had, met al haar pracht en praal. Het dorp op zichzelf heeft de belangrijkste winkels maar qua winkelaanbod weinig speciaals in petto. Haren kent wel veel leuke restaurants en cafés om lekker bij te tanken!

Veel water en natuurpret in Haren!

Voor de liefhebbers van water en natuur valt er genoeg te beleven in deze regio. Paterswoldsemeer is een natuurgebied voor watersport en recreatie. De Hortus botancus is een gevestigde tuin met verschillende thema’s. Het Hoorsemeer biedt ook een hoop waterplezier, vooral ’s zomers is het hier goed vertoeven.

Nieuwbouwprojecten in Haren

Kloostersingles is een nieuwbouwproject in Haren dit binnenkort in de verkoop gaat. Dit project bestaat uit 6 royale halfvrijstaande woningen en één vrijstaande woning. Gevestigd op een absolute toplocatie, alle belangrijke voorzieningen zijn in de buurt. Dit project is geïnspireerd op de rijke historie van Haren. Deze omgeving biedt nog volop mogelijkheden voor bouwprojecten. Dit gebied is nog niet zo druk bevolkt, veel mensen hebben hier nog de ruimte voor tuinieren. Omdat deze plek in het Noorden van Nederland ligt, regent hier gemiddeld vaker als in de rest van het land, hierdoor is de grond wel erg vruchtbaar.

Grondsoort

De grond in Haren bestaat vooral uit zand en klei. Deze grond is erg vruchtbaar en geschikt voor landbouw. Vroeger werden de vochtige plekken gebruikt voor het vinden van laagveen. Het veenlandschap heeft alles te maken met de vochtige soms zelfs moerasachtige ondergrond. De gemiddelde hoogte van Haren ligt gemiddeld op zo’n 7 meter. U hoeft dus niet bang te zijn om natte voeten te krijgen bij een eventuele grote overstroming.

Zeer geschikt bevonden voor graszoden!

Heeft u een stuk grond in Haren? Graszoden kopen is een goede investering die u zeker niet teleurstelt. Zorg er ook voor dat uw tuin mooi groen is en er niet dor uitziet. Ontdek gerust eens zelf wat de mogelijkheden zoal zijn. U kunt ook gebruik van de beste graszoden tegen een aantrekkelijke prijs!

Klantervaringen in Haren

Klantervaring van Gert-jan uit Haren

“Probleemloos ”

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Gert-jan - Haren - 2019-09-19
Klantervaring van Anna uit IJzendoorn

“Heel tevreden!!!”

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Merkelijk om zelf op te leggen. Heel blij mee. Echt een aanrader.

Anna - IJzendoorn - 2020-09-10

Graszoden bezorgen Haren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Haren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Haren

Veelgestelde vragen in Haren

Hoe snel kunnen graszoden in Haren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Haren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.