Graszoden kopen in Harderwijk

Woont u in Harderwijk en wilt u een mooi gazon in of rondom uw tuin? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Bestel uw graszoden online bij ons en wij komen ze graag bij u leveren en leggen. Wij legden en bezorgden als graszoden in het Waterfront, de Zeebuurt en Drielanden. Woont u in een andere buurt in Harderwijk? Dan komen wij natuurlijk ook graag uw grasmatten leveren en leggen. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Mooie wijken in Harderwijk

Harderwijk is een mooie, historische stad. Vanuit de havens is de bijzondere binnenstad in al haar groene glorie te ontdekken. Het Noordereiland en het Zuidereiland zijn bijvoorbeeld ware oases van groen, waarbij er een prachtige combinatie is tussen water en groenvoorziening.

Waterstadpark

Vanuit de historische binnenstad is het een kleine wandeling naar het Waterstadpark, waar van alles te doen is. Zo is er een wandelroute van net geen vier kilometer lang en zijn er allerlei obstakels voor de fanatieke sporters. Ook aan de jeugd is gedacht in dit prachtige park met allerlei speeltoestellen.

Dolfinarium Harderwijk

Een van de bekendste attracties van Harderwijk is het Dolfinarium. Het is zeker de moeite waard om dit park te bezoen en te genieten van alle flora en fauna die er te zien is. Het park is het grootste zeezoogdierenpark in Europa.

Harderwijk en de Veluwe

Harderwijk ligt niet alleen mooi aan het water, maar het ligt ook heel dichtbij de Veluwe. Net buiten de stad zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen over de mooiste paden, langs het water en door de Veluwse bossen. Ook heeft Harderwijk de randmeren, waar u fantastisch kunt fietsen of een heerlijke wandeltocht kunt plannen. Een van deze meren is het Veluwemeer, dat Flevoland van Gelderland afscheidt.

Graszoden leggen in de Harderweide

De Harderweide is een van de nieuwbouwprojecten van Harderwijk. Deze gezinswijk wordt gekenmerkt door de ruimte, de slingerende wegen met groene wandelpaden, kabbelende beekjes en veel groen. Het is een uitbreiding van de wijk Drielanden. Hier kunt u echt Veluws wonen. En daar hoort een mooi groen gazon bij!

Graszoden bestellen in het Waterfront

Nieuwbouwproject Waterfront beslaat de kustlijn van Harderwijk, waar de komende jaren heel veel nieuwe woningen gebouwd worden. Er komt een heuse boulevard met flaneerpromenade, veel groen en zelfs een strand. Ook in Sypel, het Slingerbos, de Tweelingstad en de Friese Gracht is het heerlijk vertoeven. Een mooi gazon voor bij uw nieuwbouwhuis kunt u door ons laten leveren en leggen. Wij hebben hier zeer veel ervaring mee, ook in en rondom Harderwijk.

Klantervaringen in Harderwijk

Klantervaring van W. s uit Harderwijk.

“Uitstekend bedrijf en goede kwaliteit!”

Uitstekend bedrijf met goede informatie, en goede producten. Wij zijn er zeer blij mee en tevreden over en kunnen nu genieten van onze nieuw aangelegde prachtige gazon.

W. s - Harderwijk. - 2019-09-26
Klantervaring van Kees uit Harderwijk

“Voor, tijdens en erna Perfect!”

Prima bedrijf met goede begeleiding, en een goed product. Wij zijn er zeer tevreden over, en kunnen nu genieten van onze nieuw aangelegde tuin, met een prachtig gazon.

Kees - Harderwijk - 2019-09-20

Graszoden bezorgen Harderwijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Harderwijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Harderwijk

Veelgestelde vragen in Harderwijk

Hoe snel kunnen graszoden in Harderwijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Harderwijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.