Graszoden kopen in haps

Het Noord-Brabantse Haps ligt in de gemeente Cuijk en telde in het jaar 2020 ongeveer 2850 inwoners.

Tot 1994 was Haps een zelfstandige gemeente. Een gemeente herindeling heeft er in dat jaar echter voor gezorgd dat Haps onderdeel werd van Cuijk. Als u een bestaand huis in Haps gaat kopen, dan zult u omringd worden door veel landbouwgebied. Dit landbouwgebied dankt zijn oorsprong aan diverse ontginningen.

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op de woningmarkt en u wilt bij voorkeur een nieuwbouwhuis kopen, dan kunt u zich misschien eens verdiepen in het Pagepark in Gennep.

Met nog geen negen kilometer afstand ten opzichte van Haps, kunt u hier kiezen uit een grote variatie aan woningen.

Huis kopen in Gennep

Als u de knoop heeft doorgehakt en besluit om een huis in Gennep te kopen, dan komt u te wonen in een gebied dat wordt gekenmerkt door ruimte, groen en rust. Niet alleen de groene omgeving heeft u veel te bieden, maar ook de voorzieningen die u vlakbij uw woning zult aantreffen.

Kiest u voor een nieuw huis in de nabijheid van Haps, dan kunt u in Gennep kiezen uit:

 • tweekapper
 • patiowoning
 • rijwoning
 • vrijstaande woning

Als u op zoek bent naar een woning waar u de rest van uw leven in kunt blijven wonen, dan zullen de levensloopbestendige seniorenwoningen u vast aanspreken. De verschillende woningtypen zullen een grote verscheidenheid aan publiek aantrekken.

Een plek die veel te bieden heeft voor jong en oud en daarmee zorgt voor een fijne verdeling in uw naaste omgeving.

Graszoden kopen in Gennep

Zodra de bouw is begonnen kunt u al graszoden voor uw tuin gaan kopen. Het kopen en leggen van graszoden lijkt in dit stadium misschien voorbarig, maar niets is minder waar.

Vroegtijdig uw graszoden kopen biedt u veel voordelen. Om de verhuizing goed te laten verlopen, moeten er veel zaken geregeld worden. Met het leggen van graszoden tijdens de bouwfase spreidt u de werkzaamheden die op u afkomen. Ook zal uw nieuwe woning een stuk schoner blijven, omdat de bouwgrond rondom uw huis zo niet meer mee naar binnen wordt gelopen. Uw tuin met graszoden maakt de woonomgeving ook direct meer toonbaar. 

Voor het straatbeeld zal uw tuin dan ook een echte aanvulling zijn.

Duurzaamheid

Een nieuw huis leent zich perfect voor het toepassen van duurzame maatregelen. Zo kunt u uw nieuwe woning voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen op uw dak.

De aanschaf van een warmtepomp en een elektrische kookplaat zullen eveneens een belangrijke bijdrage leveren.  Niet alleen aan het milieu, maar ook aan het realiseren van een lage energierekening.

Met deze maatregelen voorkomt u dat u in de toekomst een grote verbouwing moet uitvoeren om uw huis gasloos te kunnen verwarmen. Voor de verlichting kunt u in huis ledlampen kopen. 

Wilt u ook in de avonduren van uw van graszoden voorziene tuin kunnen genieten, dan kunt u ook voor uw groenstrook de nodige ledverlichting aanschaffen. Wanneer alle voorwaarden al in uw nieuwe woning aanwezig zijn, kunt u direct na de verhuizing volop genieten van uw nieuwe woonplaats.

Klantervaringen in haps

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen haps

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in haps en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor haps

Veelgestelde vragen in haps

Hoe snel kunnen graszoden in haps geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar haps?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.