Graszoden kopen in Hank

Als u een echte natuurliefhebber bent, dan kan het kopen van een huis in Hank helemaal tegemoet komen aan uw wensen. Een huis kopen in Hank biedt u namelijk de kans om aan de rand van de Biesbosch te wonen.  Dit is de plek bij uitstek om graszoden voor uw tuin te kopen. 

Met de aanschaf van graszoden tovert u de ruimte rondom uw woning al snel om in een prachtig groen geheel en creëert u uw eigen Biesbosch in de achtertuin.

Graszoden kopen in Made

Bent u op zoek naar een nieuw huis dat u kunt kopen in de nabijheid van Hank? De mogelijkheid om een volstrekt nieuwe woning te kopen, wordt u geboden via de Prinsengaard.

Voor welk type woning u ook kiest, in Made zult u vorstelijk wonen. Hier een huis en graszoden kopen, staat garant voor wonen in een dorpse opzet.

Een nieuw huis kopen in een historische omgeving en omringd worden door de mooie Nederlandse natuur. Dat klinkt u vast als muziek in de oren.

Architectuur

Bij dit plan is goed nagedacht over verdeling op het gebied van percelen. Zo heeft elke woning de beschikking over een eigen tuin, waarvoor u graszoden kunt kopen.

Graszoden kopen, is hier echt heel geschikt. Rondom uw woning worden namelijk fraaie groenstroken en bomen geplaatst. Ook de ruimte rondom de parkeerplaatsen zal van groen worden voorzien. De graszoden die u kunt kopen in de omgeving van Hank kunt u ook nog eens gemakkelijk en snel zelf leggen.

Modern en karakteristiek

Het nieuwe huis zal worden gebouwd in een rode baksteen dat met donkerbruin wordt afgewisseld. Op deze manier ontstaat een klassiek, maar tegelijk ook modern effect. De groene omgeving vraagt om veel lichtinval en dat zult u hier absoluut tegenkomen.

Grote raampartijen bieden u veel zicht op de graszoden en de woonomgeving.

U krijgt volop de ruimte om uw eigen wensen toe te passen in het te kopen huis. Omdat verhuizen echt een arbeidsintensieve klus is, kunt u de graszoden al van tevoren kopen. Zo heeft u naar uw tuin geen omkijken meer als u gaat verhuizen.

Is uw huis eenmaal klaar, dan kunt u genieten van uw vrije tijd en de omgeving van uw woonplaats eens goed verkennen. Een bezoekje aan Hank mag daarbij niet ontbreken.

Eenmaal in Hank kunt u inspiratie opdoen voor bezienswaardigheden in de buurt. De prachtige Biesbosch verdient het om met eigen ogen te worden bekeken.

Wie weet doet u hier nog extra ideeën op voor uw eigen tuin. De graszoden zijn met platen, struiken, bomen en tuinbeelden goed uit te breiden.

Plaatst u rondom uw tuin verlichting, dan wordt uw tuin bij schermlicht een waar schouwspel.

Klantervaringen in Hank

Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16
Klantervaring van Tamara kooyman uit Dussen

“Fantastische! ”

Gisteren laat in de middag werd het gras geleverd. Vanwege het warme weer gelijk gelegd en bemest. Het is mooi donker stevig dik gras. Voelt heerlijk aan. Binnen kort moeten we voor een ander deel van de tuin ook nog hebben. Gaan we zeker weer hier bestellen!!

Tamara kooyman - Dussen - 2020-06-13

Graszoden bezorgen Hank

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hank en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hank

Veelgestelde vragen in Hank

Hoe snel kunnen graszoden in Hank geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hank?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.