Graszoden kopen in Halsteren

Halsteren is een dorp uit de gemeente Bergen op Zoom in de provincie van Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van 12.240 inwoners is het een groot dorp met veel mensen en levendigheid. Daarnaast ligt het dorp op de Brabantse Wal. Dit betekent dat het dorp meerdere hoogteverschillen kent en daarmee zeer divers is qua landschap. Dit alles maakt van Halsteren een geweldig dorp om een woning te kopen.

Heeft u al plannen gemaakt om zo snel mogelijk richting de gemeente Bergen op Zoom te verhuizen? Verlangt u daarbij specifiek naar een huis in Halsteren? Wilt u vervolgens uw voor- en achtertuin aanvullen met graszoden van hoge kwaliteit? Dan bent u hier op het juiste adres beland. Regelmatig komen we in de gemeente Bergen op Zoom om graszoden te leveren bij dorpen en steden. Dit doen we tegen een zeer scherp tarief en met een vlotte levering. Wilt u eerst meer informatie over ons aanbod? Ga dan snel naar de onderkant van deze pagina voor meer info.

Ruim en modern wonen in Halsteren

Graszoden kopen bij Nieuw Altere

Halsteren is hard op weg om woongebieden uit te breiden. Dit is ook te zien bij nieuwbouwproject Nieuwe Altere waar momenteel 51 nieuwe woningen worden gebouwd. Het mooie aan deze omgeving is dat je midden op de Brabantse Wal zit. Bovendien zit dit woongebied aan de Wouwseweg, wat betekent dat u geniet van het dorpse leven, met verschillende natuurgebieden om u heen en in een rustige buurt.

De woningen zelf kenmerken zich door de klassieke en luxe tinten. Zo is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van diverse kleuren voor de gevels. Op deze manier kent het woongebied een afwisselend straatbeeld. Bovendien zijn de woningen erg ruim, is er gewerkt met duurzame materialen en zijn ze energiezuinig gemaakt. Hierdoor zijn de woningen ideaal voor zowel senioren, gezinnen als starters.

Wist u dat de huizen een dieper en royale achtertuin hebben? Een bijkomend voordeel is dat deze zijn voorzien van een bodemwarmtepomp. Hierdoor is er een perfect klimaat voor graszoden om snel te groeien. Wanneer u een groen gazon wilt kunt u binnen onze webshop graszoden kopen.

Een huis kopen in Halsteren centrum

Halsteren kent een geschiedenis dat teruggaat tot het jaar 1253. In de tussentijd zijn er zeer mooie rijksmonumenten, panden, woningen en even mooie tuinen gebouwd. Ook leuk zijn de diverse winkelstraten, terrasjes, cafés en groene parken die zijn aangelegd. Wonen in de binnenstad van Halsteren is uniek, gezellig en rustig.

Zo kunt u een fijne ochtendwandeling maken. Met de hoogteverschillen wandelt het net wat fijner en krijgt u het idee in het buitenland te zijn. Terwijl u in de middag langs verschillende musea of winkels kunt gaan. Vervolgens sluit u de dag af met een drankje aan een van de leuke terrasjes.

Wilt u bovendien heerlijk ontspannen in uw eigen tuin? Wilt u dit op een eigen stuk groen doen? Dan is het kopen van graszoden de perfecte oplossing voor u. Deze zijn via onze webshop te bestellen.

Natuur en omgeving van Halsteren

Halsteren kent veel natuur. Zo is er natuurlijk de Brabantse Wal. Terwijl aan de westkant de Auvergnepolder is, een polder wat vroeger een waterschap was.

Voor de waterliefhebber is er nog de Eendracht. Dit is een restant van de vroegere Striene rivier.

Klantervaringen in Halsteren

Klantervaring van Timo uit Halsteren

“Kwaliteit gras voor een goede prijs”

Bestellen ging makkelijk en duidelijk via de site. Levering was ook mooi op tijd. Ik heb de zoden pas een dag later kunnen leggen maar dit heeft de graszoden er niet minder op gemaakt. Vooraf nog wat informatie opgevraagd waar gelukkig snel op gereageerd werd! Heel blij nu met het resultaat

Timo - Halsteren - 2020-03-30
Klantervaring van Saskia voll uit Achthuizen

“Super vers gras”

mooie grasmatten, kersvers, op tijd geleverd..zou hier zeker een volgende x weer bestellen

Saskia voll - Achthuizen - 2020-06-01

Graszoden bezorgen Halsteren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Halsteren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Halsteren

Veelgestelde vragen in Halsteren

Hoe snel kunnen graszoden in Halsteren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Halsteren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.