Graszoden kopen in Hagestein

Stel dat u volledig naar eigen inzicht uw nieuwbouwwoning kunt kopen in de buurt van Hagestein. Als u deelneemt aan project CPO Sluisland kan dit zomaar realiteit worden. Dit project in Vianen, nog geen drie kilometer van Hagestein, staat garant voor het kopen van een woning in een waterrijk gebied. Met een tuin dat op het oosten of het westen gelegen zal zijn, leent zich dit uitstekend voor het kopen van graszoden. Het leggen van graszoden in uw tuin is niet alleen sfeerverhogend, maar maakt een ruime invulling van uw tuin mogelijk.

Uw eengezinswoning of tussenwoning wordt voorzien van groene energie. Uw tuin groen maken met graszoden past daarmee uitstekend in een duurzaam te realiseren huis. 

Het dorp Hagestein

De naam Hagestein ontstond pas in 1405 toen de plaats volledig werd afgebroken. Voor die tijd droeg het de naam Gasperde. Toen Hagestein in 1812 bij de gemeente Everdingen werd gevoegd, werd het onderdeel van de provincie Zuid-Holland. 

Naderhand werd Hagestein onderdeel van Vianen en tegenwoordig vormt het wederom onderdeel van de provincie Utrecht.

Graszoden kopen in Hagestein past goed bij de uitstraling die Hagestein heeft, waar het gaat om de groenvoorziening. De ruime grasvelden, die u zult tegenkomen als u een bezoekje brengt aan Hagestein, zullen u daarvan overtuigen.

Waarom graszoden kopen?

Het kopen van een woning kost niet alleen geld, maar ook de nodige inspanning. Alle tijd die u kunt besparen zal u helpen uw droomwoning zo snel mogelijk te kunnen betrekken.

Graszoden kunnen snel gelegd worden, omdat ze kant en klaar zijn. Door de dichtheid van de grasmat krijgt onkruid vrijwel geen kans. Behalve het snelle leggen, heeft u direct na het leggen al een tuin die bewondering zal oogsten. Hiermee voorkomt u bovendien dat u langdurig in een bouwomgeving woont. 

Een huis kopen op Sluiseiland

Met een eigen huis op Sluiseiland geniet u van water rondom uw woning. Met Vianen in de nabijheid wordt u genoeg inspiratie aangeboden voor een heerlijk dagje uit. Brengt u eens een bezoek aan de brug van Vianen en geniet van het prachtige uitzicht op het water.

Rijd vervolgens door naar Driebergen om het indrukwekkende kasteel Sterkenburg te bezoeken. Een bezoek aan deze ridderhofstad is imponerend. Niet alleen door de prachtige vormgeving van het kasteel, maar ook door de ligging. Kasteel Sterkenburg is een middeleeuws kasteel en via een dubbele brug toegankelijk. Bent u liefhebber van fotograferen dan leent dit kasteel zich daar goed voor. Werkelijk elke hoek zal u een mooie foto opleveren.

Festivals

In Hagestein weten ze een festival zeker te waarderen. Het food festival weet de innerlijke mens van de nodige lekkernijen te voorzien. Wilt u een keer gaan paardrijden dan kan dat in Stal-Bosgoed, waar regelmatig diverse evenementen worden georganiseerd.

Als uw eigen woning eenmaal opgeleverd is, kunt u genieten van een groene omgeving die door de graszoden te allen tijde een mooie uitstraling heeft. Een dagje uit zal dan ontspannen kunnen verlopen.

Klantervaringen in Hagestein

Klantervaring van Machiel uit Vianen

“Goed en niet duur!”

Toen ik 2 dagen voor levering mailde dat 1 week later voor ons net beter uit zou komen was dit geen probleem en werd de leverdatum direct omgezet zonder extra kosten. Helemaal top! Gras ziet er ook goed uit en wordt op een nette manier geleverd.

Machiel - Vianen - 2019-09-15
Klantervaring van Guido uit Nieuwegein

“Snelle levering, uitstekende zoden!”

Mooie dichte zoden, snel geleverd en allemaal in goede kwaliteit. Betrof 32m2 graszoden premium speelgras

Guido - Nieuwegein - 2020-03-29

Graszoden bezorgen Hagestein

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hagestein en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hagestein

Veelgestelde vragen in Hagestein

Hoe snel kunnen graszoden in Hagestein geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hagestein?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.