Graszoden kopen in Grauwe Polder

Als u een huis en graszoden gaat kopen in de wijk Grauwe Polder in Etten-Leur, dan komt u te wonen in een plaats waar jaarlijks veel festiviteiten worden georganiseerd. 

In Etten-Leur en dus ook in Grauwe Polder wordt voor een breed publiek een groot aantal feestelijke gebeurtenissen verdeeld over het jaar georganiseerd. 

Voor de invulling van uw vrije tijd kunt u bijvoorbeeld een dagje uit plannen naar onder andere:

 • Lelieloop
 • Just Dance
 • Oude Stijl Jazzfestival
 • Havenfeesten Leur

Graszoden kopen in Etten-Leur

Voor uw tuin in Etten-Leur, niet ver van Grauwe Polder kunt u het kopen van graszoden overwegen. 

Niet alleen zorgen graszoden voor een prachtig groene weide, maar u kunt de tuin vervolgens ook verder aankleden met struiken, fruitbomen, planten, heggen en dergelijke. Wilt u in de omgeving van Etten-Leur wonen maar dan bij voorkeur in een nieuwbouwhuis?

Nieuwbouw in Breda

Die mogelijk heeft u in het nabijgelegen Breda. Project The Marker biedt u hier de kans om aan het water De Nieuwe Mark te gaan wonen én de beschikking te hebben over een diepe tuin. Deze tuin is bij uitstek geschikt om graszoden voor te kopen.

Zo heeft u het water aan de voorzijde van uw woning en een prachtige tuin, voorzien van graszoden, aan de achterzijde. Als u graszoden gaat kopen in Breda, dan kunt u overwegen om ze al aan te schaffen terwijl uw huis nog gebouwd wordt.

Graszoden kopen en leggen tijdens de bouw heeft de volgende voordelen:

 • spreiding van de werkzaamheden rondom de verhuizing
 • geen bevuiling van uw woning
 • fraai aangezicht voor de omgeving

Voorzieningen in Etten-Leur

Naast het centrum heeft Etten-Leur maar liefst 13 woonwijken, waaronder de wijk Grauwe Polder.

Uw bestaande woning in de Grauwe Polder ligt op een centrale plek. Hierdoor heeft u in het centrum van Etten-Leur een enorm groot aanbod aan winkels. Ook voor de kinderen biedt de Grauwe Polder veel mogelijkheden. Niet alleen basisscholen zijn in Etten-Leur te vinden, maar ook het voortgezet onderwijs.

Wonen in Etten-Leur betekent dus wonen in een prachtig deel van Noord-Brabant met veel voorzieningen in de nabijheid van uw huis.

Klantervaringen in Grauwe Polder

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Grauwe Polder

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Grauwe Polder en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Grauwe Polder

Veelgestelde vragen in Grauwe Polder

Hoe snel kunnen graszoden in Grauwe Polder geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Grauwe Polder?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.