Graszoden kopen in Giessen

Giessen is een dorp uit de gemeente Altena in de provincie van Noord-Brabant. Dit dorp heeft slechts 1.600 inwoners en is daarmee een plek waar u veel ruimte, rust en natuur tegenkomt. Bovendien heeft het een gunstige liggen met nabijgelegen kernen als Waardhuizen, Rijdwijk, Andel en meer. Hierdoor bent u binnen zeer korte tijd op andere locaties binnen de gemeente. Al deze kenmerken zorgt ervoor dat Giessen een van de leukere plekken in Noord-Brabant is om een huis te kopen.

Bent u van plan om op korte termijn een huis in de gemeente Altena te kopen? Wilt u vooral wonen in het dorp Giessen? En bent u daarnaast haastig op zoek naar graszoden zodat u een groen gazon kunt aanleggen? Dan bent u hier op het goede adres. We hebben namelijk een mooi aanbod van diverse graszoden. Deze zijn leverbaar voor een scherpe prijs en worden bovendien zo snel mogelijk afgeleverd. Meer weten over onze producten? Scrol dan eerst naar beneden voor aanvullende informatie.

Ruim en kleinschalig wonen in Giessen

Graszoden kopen bij Dorpshuis

Dorpshuis is een nieuwbouwproject dat om zeven nieuwe woningen gaat. Het heeft een mooie ligging in het midden van het dorp. Bovendien is het in een wijk waar veel gemoedelijkheid en rust is. Hierdoor komt u op een nieuwbouwplek te wonen met toch de stilte en rust van een dorp.

De huizen zelf hebben eigentijdse en landelijke karakteristieken. Echter, hebben de woningen wel duurzame voorzieningen en zijn ze energiezuinig gemaakt. Hiermee wil het dorp meegaan met de modernisering van het dorp en daarnaast verduurzamen. Deze woningen zijn ideaal voor mensen die een eerste huis willen kopen. Maar ook senioren en gezinnen hebben hier voldoende aanbod.

Naast dit alles hebben de woningen ook een leuk tuintje. Wilt u, wanneer u naar uw tuin kijkt, uitzicht hebben op groen? Dan is dit mogelijk door graszoden te kopen. Hiermee heeft u binnen afzienbare tijd een schitterend stuk gazon in zowel uw voortuin als achtertuin.

Een huis kopen in Giessen centrum

Giessen kent een lange geschiedenis dat teruggaat tot de 11e eeuw. Sindsdien heeft Giessen veel monumenten, prachtige panden en mooie natuurgebieden gekend. Daarnaast is het dorp gaan industrialiseren rond 1950 en is het dorp groot geworden in zowel groente- als aardappelteelt. Dit maakt van Giessen een welvarend dorp om te wonen.

Wanneer u in de dorpskern een huis gaat kopen voelt u dit ook. De woningen zijn schitterend, er staat een mooi kerk en er zijn leuke kleine winkeltjes. Bovendien is het er over het algemeen rustig en kunt u hier heerlijk ontspannen en een wandeling maken.

Woont u in de binnenstad van Giessen? Of wilt u hier ooit een woning kopen? Regelmatig zijn we in Giessen en omgeving om graszoden te bezorgen. Vaak is dit een ideale aanvulling om een centrum groen te maken.

Natuur & Omgeving Giessen

Giessen ligt aan rivier de Alm. Dit is een klein riviertjes dat tussen de grote rivieren van Nederland ligt. Om de Alm heen vindt u vele natuurgebieden, bomen en begroeiing. Dit maakt het gebied een waar paradijs voor de natuurliefhebber, fietser, wandelaar en sportvisser.

Ook vindt u ten westen van het dorp het Almbos. Verder is er aan de noordoostkant de Struikwaard, dit is een groot uiterwaardgebied dat tegen de Afgedamde Maas zit.

Klantervaringen in Giessen

Klantervaring van R van tuijl uit Wijk en Aalburg

“Super betrouwbaar bedrijf”

Er goede kwaliteit graszoden, altijd voorradig! Ik heb nu voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf (ander gedeelte van de tuin), ook nu perfect levering met kooi-aap en super kwaliteit Zeer zeker aan te bevelen! Wij hebben de premium graszoden

R van tuijl - Wijk en Aalburg - 2020-05-28
Klantervaring van Tamara kooyman uit Dussen

“Fantastische! ”

Gisteren laat in de middag werd het gras geleverd. Vanwege het warme weer gelijk gelegd en bemest. Het is mooi donker stevig dik gras. Voelt heerlijk aan. Binnen kort moeten we voor een ander deel van de tuin ook nog hebben. Gaan we zeker weer hier bestellen!!

Tamara kooyman - Dussen - 2020-06-13

Graszoden bezorgen Giessen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Giessen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Giessen

Veelgestelde vragen in Giessen

Hoe snel kunnen graszoden in Giessen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Giessen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.