Graszoden kopen in gemert

Gemert is een dorp met stedelijke kenmerken welke tot de gemeente Gemert-Bakel en tot de provincie van Noord-Brabant behoort. Met een inwonersaantal van ruim 16.800 inwoners is het tevens een plek met veel levendigheid en ruimte. Daarnaast kent de omgeving veel groen, kastelen en vele fietspaden. Dit alles bij elkaar met van Gemert een van de mooiste plekken om een huis te kopen.

Bent u hard op zoek naar een eigen woning in de gemeente Gemert-Bakel? Zoekt u binnen deze gemeente specifiek naar een woning in Gemert? En is het plan om uw huis met graszoden aan te vullen? Dan zit u hier helemaal goed. Binnen Nederland hebben we namelijk een groot aanbod van graszoden van topkwaliteit. Zoekt u eerst meer informatie over onze producten? Ga dan snel naar onderen voor aanvullende informatie.

Ruim en landelijk wonen in Gemert

Graszoden kopen bij Doonheide

Naast een rijke historie is Gemert ook veel bezig met nieuwbouw. Zo ook bij Doonheide waar een volledig nieuwe woonwijk wordt gebouwd. Het gaat hierbij om 45 woningen die zich op een ideale locatie bevinden. Zo is de wijk omgeven door veel groen, fietspaden en wegen waardoor u overal snel kunt zijn. De nodige voorzieningen zijn bovendien op een steenworp afstand te vinden.

Het gaat hierbij vooral om vrijstaande woningen. Bovendien zijn deze woningen ruim opgezet, kennen ze eigenzinnige karakteristieken en gaan ze volledig mee met de omgeving. Het mooie aan de woningen is dat het voor zowel senioren, starters als gezinnen uitermate geschikt is.

Doordat ze dit woongebied willen laten meegaan met de natuur, zijn de woningen voorzien van ruim opgezette tuinen. Vaak wordt hierbij gekozen voor een groen gazon doordat het dan mooi overloopt met de andere groene karakteristieken van de buurt. Wilt u dit ook? Ga dan snel naar onze webshop om uw eigen graszoden te kopen.

Een huis kopen in Gemert centrum

Gemert kent vele nieuwe woongebieden, wijken en buurten. Maar eerlijk is eerlijk: de binnenstad is misschien wel de mooiste locatie om een huis te kopen. Dit komt door de rijke historie wat u terugziet bij onder andere het Ridderplein. Hier is het gemeentehuis, oude panden en verschillende cafés te vinden.

Een woning kopen in het centrum betekent dat u ten volle geniet van wat Gemert kan bieden. Rust, gemoedelijkheid en een levendig centrum zijn slechts enkele van de karakteristieken. Bovendien is er ook genoeg ruimte gemaakt voor groene parken waar u met het gezin, partner of de hond uitstekend kunt wandelen.

Heeft u hier al een woning gekocht? Dan kunt u uw tuin groen maken door graszoden te kopen. Regelmatig komen we in de binnenstad van Gemert om deze te bezorgen. Vaak is het groen een mooie aanvulling bij oude woningen, panden en terrasjes om het levendiger te maken.

Natuur & Omgeving Gemert

Naast mooie gebouwen in het centrum kent Gemert ook veel natuur. Met name rondom het kasteel is er veel land en natuur te vinden. Op dit moment zijn er vele fiets- en wandelpaden aangelegd. Dit maakt het geschikt om een volledige dag in de natuur door te brengen.

Ook leuk zijn de vele kruidentuinen. Zo kent Gemert ook de Velt-tuin: een openbare kruidentuin van maar liefst drie hectare. Hier kunt u bijna dagelijks doorheen lopen.

Klantervaringen in gemert

Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen gemert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in gemert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor gemert

Veelgestelde vragen in gemert

Hoe snel kunnen graszoden in gemert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar gemert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.