Graszoden kopen in Geldermalsen

Geldermalsen is een leuk dorp dat tot de gemeente Betuwe behoort. Bovendien ligt het in de provincie Gelderland. Met ruim 10.000 inwoners is het een levendige plek dat centraal gelegen ligt in Nederland. Met een rijke historie, schitterende huizen en mooie tuinen is het een ideale locatie om te wonen. Gaat u een huis kopen in Geldermalsen? Zoekt u nog graszoden voor uw voor- en/of achtertuin? Dan zit u hier goed. Meer informatie kunt u onderaan deze pagina vinden.

Mooi en ruim wonen in Duiven

Graszoden kopen in De Plantage

Wonen in de Betuwe, wie zou dat niet willen? Op dit moment wordt er een grote, nieuwe wijk opgezet in Meteren, Geldermalsen. Er zijn hier verschillende deelgebieden, de Bastide, De Buitenplaats en De Woongaard. Binnen deze deelgebieden worden ruim 1.500 nieuwe woningen gebouwd.

Het mooie is dat een groot deel al bewoond is waardoor er al veel levendigheid is. Nog een ander voordeel: alle buurten hebben een eigen karakter. Daarbovenop verschillen de huizen ook in stijl. Dat maakt het een bijzondere woonomgeving op een centraal gelegen plek. Wanneer u hier een huis gaat kopen is het leuk dat u meegaat in De Betuwe, met een groen gazon. Dit kunt u natuurlijk doen door graszoden te bestellen via onze webshop. Vervolgens komen we ze snel leveren bij u thuis.

Wonen in Geldermalsen centrum

Geldermalsen wordt voor het eerst benoemd in het jaar 850. Dit is terug te zien aan de monumenten van deze plaats. In de binnenstad ziet u veel oude, ruime en mooie woningen. Ook zijn hier leuke winkels, terrasjes, parken en meer te vinden. Wonen in de binnenstad van Geldermalsen is leuk voor zowel jong- als oud. Bovendien kunt u hier heerlijk relaxen in de tuin vanwege de rust die hier heerst. Dit doet u natuurlijk op een mooi gazon, met de voeten in het gras en ultiem genieten van de omgeving. De graszoden kunt u via onze webshop bestellen.

Natuur in Geldermalsen

Leidsche Hoeven

Leidsche Hoeven is sinds het jaar 2019 opgezet als natuurgebied. Het gaat om een stuk natuur in een rivierengebied. Bovendien zorgt dit gebied ervoor dat de natuurgebieden Landgoed Mariënwaerdt en Regulieren met elkaar in verbinding zijn. Op dit moment is Leidsche Hoeven een groot paradijs geworden voor bijzondere plantsoorten. Ook vindt u hier vogels, vlinders, bijen en libellen terug. Gaat u een huis in hieromheen kopen? Dan heeft u als natuurliefhebber geluk, het Leidschehoevenpad gaat door het natuurgebied heen.

De Heemtuin

In 1977 heeft de Heidemaatschappij de Heemtuin aangelegd. Dit was een typische Betuwse idylle. Het gaat om een gebied aan de Linge, tussen de Koppersedijk en jachthaven in. In het verleden was het beplant met bomen en planten die typisch zijn voor de Betuwe. Echter, in de loop van de jaren verdween de glorie een beetje. Sinds kort wordt er weer hard gewerkt aan dit park. Zo vindt u op dit moment weer verschillende watervogels, eenden en met een beetje geluk een ijsvogel. Als u rondom dit park woont is het leuk om uw woning in de natuur op te laten gaan. Dit kan door kwalitatieve graszoden te kopen via onze webshop. Vervolgens kunt u snel aan het werk om een mooi groen gazon te maken.

Klantervaringen in Geldermalsen

Klantervaring van Arjen uit Kapel

“Mooi, stevig gras”

Makkelijk online besteld en binnen een paar dagen geleverd. Chauffeur wilde het evt. zelfs tot in de tuin brengen. Het is mooi, stevig gras; het gazon ligt er prachtig bij!

Arjen - Kapel - 2020-06-08
Klantervaring van Ij hollander uit Culemborg

“Prima kwaliteit en service”

Tevreden over de kwaliteit, mooie zoden . Gekozen voor schaduwgras. Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Ij hollander - Culemborg - 2020-05-13

Graszoden bezorgen Geldermalsen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Geldermalsen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Geldermalsen

Veelgestelde vragen in Geldermalsen

Hoe snel kunnen graszoden in Geldermalsen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Geldermalsen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.