Graszoden kopen in Etten

Wie Etten zegt, zegt Leur! De twee plaatsjes in Brabant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De twee dorpjes zijn in de loop van de jaren naar elkaar toegegroeid en in elkaar overgelopen. Er zijn verschillende wijken in Etten-Leur, die vooral op hun geografische ligging worden geduid: Noord, Midden en Zuid. Ondanks dat de dorpjes helemaal in elkaar opgegaan zijn, zijn de oude kernen wel nog goed zichtbaar. Woont u in Etten-Leur en bent u op zoek naar een mooi gazon voor bij uw woning? Lees dan snel verder. Onderaan deze pagina vindt u van alles over onze diensten: van gras verkopen en leveren, tot het aanleggen van een prachtige grasmat rondom uw huis.

Gras leggen in De Streek

In nieuwbouwproject De Streek worden ongeveer 350 energiezuinige woningen gebouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Tijdens de bouw wordt er al voor gezorgd dat de woningen een lage ecologische afdruk hebben. Gaat u wonen in De Streek en zoekt u nog een mooie grasmat voor bij uw nieuwbouwhuis? Wij hebben ervaring met het leveren en leggen van gras in Etten-Leur!

Gras leveren in Bos & Weide

Een onderdeel van de wijk De Streek is het stuk genaamd Bos & Weide. Deze statige woningen hebben een ruime voor- en achtertuin en zijn ideaal voor gezinnen. De huizen hebben slimme verlichting die met een afstandsbediening aan te sturen is. Bovendien zijn alle woningen voorzien van kinderveilige stopcontacten. Bent u op zoek naar een mooi gazon voor een van de tuinen die rondom deze woning liggen? Lees dan snel verder!

Ontspannen aan de Oude Turfvaart

Een van de pareltjes van de natuur rondom Etten is de Oude Turfvaart. Zoals de naam al aangeeft, was deze vaart vooral in gebruik om turf te vervoeren. De zes kilometer lange vaart is een prachtig stuk natuur waar het heerlijk is om op of langs het water te zijn. Wandel of fiets een stuk langs de vaart, of stap een bootje in om het water eens vanaf de andere kant te bewonderen.

Wandelen in het Liesbos

In het Liesbos vindt u het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Een wandelroute van enkele kilometers voert u door bossen die door de mens aangelegd zijn. Desalniettemin zijn de bossen, lanen, heide, vennen en beken een absoluut genot om door rond te dwalen. Het is een heerlijk gebied om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heerlijk te ontspannen.

Klantervaringen in Etten

Klantervaring van David fallows uit Zeddam

“Prachtig donkergroen gras. Ervan houden!”

We zijn heel blij hoe ons schaduwgras uitpakt. In slechts 18 dagen krijgen we dit dikke donkergroene gras. We zijn vooral blij dat zelfs de schaduwrijke gebieden echt goed groeien. We gebruiken het overschot zelfs voor de zijkant van ons huis (we hadden dit niet gepland), het bleek nul procent afval te zijn.

David fallows - Zeddam - 2020-05-29
Klantervaring van Tim aagten uit Silvolde

“uitmundent”

super snelle afhandeling van factuur tot aan levering..snel en de chauffeur was zeer vriendelijk en dacht goed mee waar die de gazonzoden zou neer zetten ivm met sjouwen.. top

Tim aagten - Silvolde - 2020-09-02

Graszoden bezorgen Etten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Etten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Etten

Veelgestelde vragen in Etten

Hoe snel kunnen graszoden in Etten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Etten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.