Graszoden kopen in Elst

Elst is een dorp in de provincie Gelderland en telt ruim 22.000 inwoners. Het dorp valt onder de gemeente Overbetuwe. Elst zelf heeft een groot en drukbevolkt dorpskern, maar de gebieden daar omheen zijn prachtig – mits u de juiste plekken weet te vinden. Net zoals veel gebieden in Nederland, legt de gemeente in Elst ook steeds meer de focus op een duurzame manier van leven. Dit uit zich niet alleen op de manier van bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrische auto’s, maar ook door de stad groen te maken en houden door bijvoorbeeld mooie gazonnen aan te leggen. Hier komen wij om de hoek kijken, we bieden namelijk graszoden op maat aan. Deze graszoden zijn gemakkelijk via onze website te bestellen en worden vervolgens ook bij u aangelegd.

Landerij De Park

Bij Landerij De Park vindt u natuur in haar puurste vorm. Het park staat garant voor groene, recreatieve activiteiten, zoals een kinderboerderij en allerlei restaurants. Mocht u echter juist voor de rust komen, dan zijn er meerdere fiets- en looproutes voor u uitgestippeld. De routes brengen u langs de prachtigste uitzichten op groen grasland, beboste gebieden en uitgestrekte grasvelden. De entree is gratis, wel kunt u een steentje bijdragen aan het onderhoud van het gebied door een bedrag naar keuze te doneren. Regelmatig worden er ook prijzen verloot onder personen die een specifiek bedrag doneren.

De Rijkerwoerdse Plassen

Midden in Park Lingezeger liggen de Rijkerwoerdse Plassen. Het gebied is populair onder hardlopers en wandelaars, omdat er een fijne route langs het water uitgestippeld is. In de zomer wordt er door bewoners in de plas gezwommen of gebruikt voor de watersport. In de zomermaanden is de plas dan ook drukbevolkt met allerlei recreanten, maar in de overige seizoenen kan de natuur haar werk doen.

Project Regenboog Elst

Er liggen een aantal nieuwbouwprojecten in het verschiet in Elst. Project Regenboog is er met zijn 16 huizen één van. De 16 huizen zijn ruim en stoer in opzet. Ook liggen de woningen dicht in de buurt van de snelweg, waardoor er een snelle verbinding is naar andere steden en dorpen. Ook krijgt Project Regenboog een groen en duurzaam karakter. Denk hierbij aan water, grasvelden en groene omheiningen. Al dit groen wordt strak onderhouden, maar uiteraard kunnen wij een steentje bijdragen door ook uw achtertuin van grasmatten te voorzien. U kunt via onze website een bestelling plaatsen en wij komen de graszoden zo snel mogelijk afleveren en bij u in de tuin leggen, als u dat wenst.

Klantervaringen in Elst

Klantervaring van Melissa uit Elst

“Tevreden!”

Overzichtelijke site, snelle levering op afgesproken datum, vriendelijke chauffeur. Graskwaliteit is top! Makkelijk te leggen en mooi vol gras.

Melissa - Elst - 2020-06-10
Klantervaring van Lendert uit Oosterbeek

“Helemaal tevreden!”

Graszoden snel geleverd. Mooie handzame zoden. Schaduwgras besteld omdat onze tuin op het oosten ligt en relatief weinig zon krijgt. Eerst de aanlegbemesting gestrooid en daarna de graszoden gelegd. Fluitje van een cent en prachtig resultaat!

Lendert - Oosterbeek - 2020-03-26

Graszoden bezorgen Elst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Elst en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Elst

Veelgestelde vragen in Elst

Hoe snel kunnen graszoden in Elst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Elst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.