Graszoden kopen in Eindhoven

Wilt u graszoden kopen in Eindhoven? Dan kunt u het beste graszoden online bestellen. Dit is goedkoper dan de meeste grasmatten bij tuincentra en meestal hebben zij er maar een aantal op voorraad. Wij leggen vaak grasmatten en graszoden in Eindhoven en hebben altijd een grote voorraad. Ons werkgebied bestaat onder andere uit de wijken Strijp, Woensel, Blixembosch, Karpen, Koudenhoven en Roosten. Ook in andere wijken in Eindhoven bezorgen en leggen wij graag uw graszoden. Meer informatie over het leveren en leggen van grasmatten vindt u onderaan deze pagina.

Groen oases in Eindhoven

Eindhoven heeft een industrieel karakter, maar er zijn ook veel parken en groene oases. Het is de ideale plek voor mensen die in de stad willen wonen, maar ook veel groen in de buurt willen. Er zijn veel mooie parken om te wandelen en fietsroutes door het Brabants landschap, zoals de fietsroute richting Oirschot langs verschillende heides.

Parken in Eindhoven

Stadswandelpark

In Eindhoven zijn veel parken waar van alles te doen is. Het Stadswandelpark staat bekend om de afwisselende natuur, beeldentuin en gazons met uitzicht op het water. Het park ligt dichtbij het stadshart en is perfect voor een wandeling of picknick.

Karpendonkse plas

De Karpendonkse Plas ligt in het stadsdeel Tungelre. In de plas ligt een eilandje en er zijn verschillende watervogels te bewonderen. De plas heeft een prachtige omgeving en bestaat voornamelijk uit naaldbos.

Genneper parken

In het gebied Genneper Parken liggen de rivieren De Dommel en Tongelreep. Het is een historisch beekdalgebied met een authentiek karakter. Dit is terug te zien bij de Genneper Watermolen en het klooster aan de St Claralaan. In Genneper Parken zijn ook veel sportaccommodaties, zoals het Pieter van de Hoogenband Zwemstadion.

Groene nieuwbouwwijken in Eindhoven

In nieuwbouwwijken in Eindhoven is, verrassend genoeg, ook veel groen te vinden.

Graszoden bestellen voor in Stijp R

Nieuwbouwwijk Strijp R ligt naast het Philips de Jongh park. Het Philips de Jongh park heeft een landgoedachtige uitstraling met beukenlanen en een rijke ondergroei.

Engelse grasmat leggen in Woodgarden 2

Een ander nieuwbouwproject met een groen karakter is MyOwnHome Woodgarden II. Dit nieuwbouwproject heeft het beste van twee werelden: groen en ruimtelijk, maar ook winkels en uitvalswegen in de omgeving. Het wordt gerealiseerd aan de rand van Park Meerland. Dit park is ruim 60 hectare groot en is geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl. Er zijn heuvels met een prachtig uitzicht, weidse grasvlakten en grote wateren. Het park heeft ook drie weides. Op twee weides grazen koeien en er is een speelweide voor kinderen. Wilt u meer gras bij uw nieuwbouwhuis? Wij hebben veel ervaring met graszoden leggen in nieuwbouwwijken in Eindhoven. Wij helpen u graag verder.

Klantervaringen in Eindhoven

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen Eindhoven

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Eindhoven en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Eindhoven

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Hoe snel kunnen graszoden in Eindhoven geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Eindhoven?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.