Graszoden kopen in Eibergen

In de Achterhoek en aan de grens met Duitsland ligt Eibergen, dat deel uitmaakt van de gemeente Berkelland. Gelegen aan de rivier de Berkel en met een inwonersaantal van bijna 12000 is Eibergen een plaats van formaat.

Huis kopen in Eibergen

Bent u woningzoekende en gaat uw voorkeur uit naar een koopwoning in Eibergen?

Ketelhuis in Eibergen biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis te kopen met een kavelgrootte van 143 vierkante meter. Hier uw graszoden en huis kopen, maakt het voor u mogelijk om in de Achterhoek uw eigen huis te betrekken.

De ligging aan het riviertje de Berkel staat garant voor wonen in een groene en waterrijke omgeving.

De groene omgeving kunt u doortrekken tot in uw eigen tuin door graszoden te kopen. Met graszoden vormt u in korte tijd de bouwgrond om tot een groene oase.

Duurzaamheid

Bij een nieuw te bouwen huis zijn bij het ontwerp al duurzame toepassingen aan te geven. Zo zal uw huis goed geïsoleerd zijn en leent het dak zich uitstekend voor de plaatsing van zonnepanelen.

Kiest u voor vloerverwarming en laat u een warmtepomp in uw huis plaatsen, dan heeft u een goede basis voor een woning die probleemloos zonder gas kan worden opgeleverd.

Draag zelf ook uw steentje bij aan duurzaamheid door graszoden te kopen. Graszoden kopen en vervolgens zelf leggen, is in Eibergen en omstreken heel goed te doen. Niet alleen een goede investering voor uw tuin, maar ook onderhoudsarm. Hierdoor houdt u de nodige tijd over om de Achterhoek goed te leren kennen.

Bezienswaardigheden Achterhoek

De Achterhoek herbergt de nodige geschiedenis en u kunt dit zelf om meerdere momenten gaan bekijken.

Als u een bezoekje aan een historisch pand combineert met een bezoekje aan de horeca krijgt u een goed beeld van de omgeving waarin u komt te wonen.

Gaat u eens kijken bij het Nationaal Onderduikmuseum of brengt u eens een bezoekje aan Kasteel Huis Bergh. U zult de nodige vrije dagen kunnen spenderen aan het ontdekken van uw nieuwe woonomgeving.

Zodra de schemering inzet, kunt u door de aangebrachte tuinverlichting optimaal genieten van uw eigen groene weide die u met de graszoden eenvoudig heeft aangelegd.

Klantervaringen in Eibergen

Klantervaring van John giesen  uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19
Klantervaring van Elyse uit Groenlo

“Super!”

Graszoden besteld en het werd ondanks de huidige situatie op de afgesproken dag netjes afgeleverd. Ontzettend attente chauffeur die het gras via het paadje naar achter gebracht heeft bij de poort van onze tuin, terwijl we daar niet eens om vroegen. Een extra pluim voor deze meneer dus. Bij de bestelling waren ze vergeten de zaaimest te leveren, zoiets kan gewoon gebeuren. Eén telefoontje + één mailtje met gegevens en 2 dagen later werd dit alsnog bezorgd. Super nette service dus! Oh en niet geheel onbelangrijk, het is hartstikke mooi gras (voor de beste online totaalprijs die we konden vinden).

Elyse - Groenlo - 2020-04-13

Graszoden bezorgen Eibergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Eibergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Eibergen

Veelgestelde vragen in Eibergen

Hoe snel kunnen graszoden in Eibergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Eibergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.