Graszoden kopen in duiven

Duiven is een prachtige plaats in het even mooie Gelderland. Met een rijke geschiedenis, mooie monumentale woningen en ruim opgezette tuinen kunt u hier heerlijk vertoeven. Bent u op zoek naar graszoden voor uw tuin? Wilt u deze zo snel mogelijk thuis hebben? Dan bent u hier goed. Regelmatig komen we langs in Duiven en omgeving. De graszoden bestelt u via de webshop, vervolgens komen we bij u langs.

Mooi en ruim wonen in Duiven

Graszoden kopen bij Landgoed Welleveld

Wilt u wonen in een vrijstaande woning? Dan heeft Landgoed Welleveld precies wat u zoekt. Dit project bestaat uit zes nieuwbouwwoningen die erg ruim opgezet zijn. Hier woont u in een groene, parkachtige omgeving terwijl het centrum van Duiven slechts een paar minuten verder is. Bovendien heeft u het prachtige natuur van Gelderland achter u. Gaat u hier een huis kopen? Of kiest u liever voor vrije kavels om zelf een huis te bouwen? In beide gevallen worden de woningen voorzien van grote, ruime tuinen waar u helemaal tot rust kunt komen. Daar hoort dan een mooi gazon bij. Deze kunt u leggen door graszoden te kopen. We bieden de hoogste kwaliteit graszoden en leveren het snel bij u langs.

Wonen in het centrum van Duiven

Aan de andere kant kunt u ook in de binnenstad van Duiven wonen. Van alle plekken is het centrum misschien wel het mooist. Hier vindt u levendigheid, leuke winkels en andere voorzieningen die bij een binnenstad horen. Ook mooi zijn de oude gebouwen zoals het Remigiuskerk. Bent u van plan in het centrum een huis te kopen? Dan kan een mooie tuin niet ontbreken. Met een groen gazon, op een tuinstoel in de warmere zomermaanden en echt genieten. Wat wil je nog meer?

Natuur in Duiven

Horsterpark

Vlak bij Duiven vindt u het Horsterpark. Leuk om te weten: de beheerderswoning, kinderboerderij en theepaviljoen zijn in slecht één weekend gebouwd. Nog imposanter, het is in één weekend gebouwd door vrijwilligers. Bij Horsterpark vindt u veel diversiteit. Zo zijn er verschillende boomsoorten inclusief een speelbos. Aan de andere kant vindt u ook aangelegde wandel- en fietspaden. Heet kenmerkende aan dit park is de grote vijver met in de buurt een evenemententerrein. Gaat u een huis rondom dit park kopen? Dan is het leuk om mee te gaan in een groene oase. Met graszoden in uw tuin draagt u hier aan bij.

Park Steenderens

Iets verderop van Horsterpark vindt u Park Steenderens. Dit is een schitterend verzorgd en aangelegd park. Hier vindt u vele wandelpaden, maar ook meer uitdagende paden door de natuur. Bovendien is er een grote waterpartij met verschillende watervogels om te spotten. Daarnaast maakt het een mooie aansluiting met het Horsterpark. Dit park is dus een leuke locatie als u in een iets rustiger park wilt wandelen, hardlopen of met een picknick kleed wilt zitten.

Klantervaringen in duiven

Klantervaring van Inge uit Duiven

“Uitstekend”

Duidelijke en snelle levering, s’ochtend een tijdvlak gekregen en kwamen netjes op tijd. Hij is nog een stuk omgereden om de graszoden voor mijn huis te kunnen plaatsten zodat ik niet veel hoefde te tillen. Top!

Inge - Duiven - 2020-08-24
Klantervaring van Bart smits uit Duiven

“Goede service en kwaliteit ”

Afspraken worden nagekomen. Servicegerichte klantendienst en prettige site. Inmiddels 2x gras besteld via hen en beide keren prima gras

Bart smits - Duiven - 2020-04-19

Graszoden bezorgen duiven

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in duiven en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor duiven

Veelgestelde vragen in duiven

Hoe snel kunnen graszoden in duiven geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar duiven?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.