Graszoden kopen in Druten

Druten is zowel een plaats als een gemeente in de provincie Gelderland. Met bijna 19.000 inwoners in de gemeente is dit kerkdorp te vinden op een levendige locatie. Bovendien kent Druten een rijke historie met grote kerken en prachtige landschappen. Dit maakt Druten tot een heerlijke locatie om te gaan wonen.

Wilt u in de gemeente Druten een huis kopen? En wilt u dit aanvullen met een groen gazon? Dan heeft onze webshop precies wat u zoekt. We hebben een groot aanbod met kwalitatief goede graszoden. Bovendien kunt u deze eenvoudig bestellen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk langs in Druten of een van de andere dorpen eromheen.

Landelijk en groen wonen in Druten

Graszoden kopen in Nieuwbouwproject Tichellande

Nieuwbouwproject Tichellande is er een met vele droomhuizen. In Nederland wordt het wonen aan het water steeds populairder, en dit project gaat hierin mee. Aan het water wonen zorgt voor een rustgevende sfeer met veel verschillende flora en fauna.

Even leuk zijn de verschillende huizen die hier staan. Zo is er veel variëteit en is er rekening gehouden met het landschap eromheen. Daardoor zijn de huizen voorzien van zowel landelijke als dorpse karakteristieken. Hierdoor zijn er woningen die geschikt zijn voor iedereen.

Maar het allerleukste zijn de ruime tuinen die de woningen complimenteren. In een groene, aan het water gelegen wijk als deze ziet u dat men veel tijd en aandacht besteedt aan de tuin. Dat ziet u terug in mooie groene tuinen die overlopen in het water. Door graszoden te kopen kunt u dit ook krijgen. Deze bestelt u via de webshop, of u kunt contact met ons opnemen voor een bestelling.

Een huis kopen in het midden van Druten

Het heeft de juiste mix van moderne voorzieningen, rust, oude gebouwen en groen. Zo kunt u in de ochtend genieten van een lange wandeling, of in de latere uren tot rust komen in een parkje.

Wilt u op den duur een huis kopen in het centrum van Druten? Dan wilt u dit natuurlijk aanvullen met graszoden. Op deze manier creëert u een eigen stuk groen in de achtertuin. Daardoor geniet u na bijvoorbeeld een lange werkdag optimaal in uw tuin. De graszoden vindt u binnen onze webshop.

Natuur en omgeving van Druten

Laakbos

Druten heeft een schitterend bos in de omgeving: het Laakbos. Dit gebied bestaat uit kaden, kolken en tichelgaten. Bovendien vindt u hier ook een speciale keversoort: de Helophorus croaticus. Dit is de enige van zijn soort in Nederland. Daarnaast zijn er ook verschillende kikkersoorten, buizerds en ransuilen.

Heemtuin Druten

Een ander leuk stukje natuur is de Heemtuin. Hier kunt u langs een uniek stuk van de Waalse en Masse natuur. Geniet van een wandeling alleen, of neem vrienden mee voor een picknick. Ook kunt u appels plukken, paddenstoelen zoeken en kikkers zien.

Klantervaringen in Druten

Klantervaring van Anna uit IJzendoorn

“Heel tevreden!!!”

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Merkelijk om zelf op te leggen. Heel blij mee. Echt een aanrader.

Anna - IJzendoorn - 2020-09-10
Klantervaring van R.brouwer uit Lienden

“Snel binnen ”

Besteld super snel binnen goed gras blij mee een klein min puntje ik heb vier stukjes wat niet goed is bruin geworden maar misschien trekt het nog bij het ligt pas een week voor de rest top

R.brouwer - Lienden - 2020-05-14

Graszoden bezorgen Druten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Druten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Druten

Veelgestelde vragen in Druten

Hoe snel kunnen graszoden in Druten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Druten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.