Graszoden kopen in Drunen

Drunen is een van de dorpen die valt onder de gemeente Heusden. Er wonen ruim 18.000 mensen. Drunen ligt midden in de natuur, maar toch zijn enkele grote steden zoals Den Bosch en Tilburg op slechts enkele kilometers afstand. Historisch gezien staat Drunen vooral bekend om de landbouw en de leer- en schoenenindustrie. Woont u in een van de prachtige wijken van Drunen en bent u op zoek naar een nieuw gazon? Wij kunnen graszoden leveren voor uw tuin in de wijken Braken, Venne of Hulten? Dan bent u aan het juiste adres! Lees snel verder voor meer informatie over onze diensten en producten.

Gras leveren in Dillenburg

Een van de nieuwbouwwijken van Drunen is Dillenburg. De wijk wordt gerealiseerd tussen een bedrijventerrein en het centrum van Drunen. Behalve een hoop koopwoningen, komen er ook een genoeg faciliteiten in de wijk. Zo worden er een sporthal, kantoorruimte en maatschappelijke voorzieningen gebouwd. Bent u op zoek naar graszoden voor rondom uw woning in Dillenburg? Bij ons kunt u uw gras bestellen, en wij komen het voor u leveren en aanleggen!

Ontspannen in de Drunense Duinen

Rondom Drunen ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het park heeft een stuifzandvlakte, waar u heerlijk kunt wandelen en alle gedachten van u af kunt laten glijden. Doordat er veel stuifzand is, verandert het aangezicht van het natuurgebied constant. Dat zorgt ervoor dat geen wandeling door het gebied hetzelfde is. Ook voor actievere sporters zijn de Drunense Duinen heerlijk: er wordt volop op de mountainbike getoerd.

Wandelen door de Baardwijkse Oververlaat

Dit natuurgebied ligt tussen Drunen en Waalwijk en had als functie om water van de Maas op te vangen wanneer de rivier overstroomde. Een deel van het natuurgebied, het Nieuwe Wiel, is in de 18e eeuw ontstaan bij een dijkdoorbraak. Het loofbos wat rondom dit gebied ligt, is in de jaren ’60 van de vorige eeuw aangeplant.

Gras bestellen in Braken

Drunen is een heerlijke plek om te wonen. Ongeacht in welke wijk u woont, van ’t Sempke tot Hulten, heeft u het genot van een dorpsgevoel met de grote stad op enkele kilometers afstand. Wat extra leuk is, is dat de steden met de fiets beter bereikbaar zijn dan met de auto, omdat er geen auto’s door het natuurgebied mogen rijden. Het wonen in deze natuurlijke omgeving stimuleert dus gezond gedrag. En wij willen u bij uw eigen droomhuis graag ook nog een extra stukje groen aanbieden, in de vorm van een prachtig gazon waar u op kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht.

Klantervaringen in Drunen

Klantervaring van Patrick uit Waalwijk

“Ziet er goed uit ”

Alles makkelijk en snel geregeld. Komen afspraken na. Na aan een week al mooie groene mat.

Patrick - Waalwijk - 2020-04-19
Klantervaring van Carla wondergem uit Waalwijk

“Goede service en mooi gras! ”

Optijd geleverd zoals de track & trace aangaf. Mooi gras. Makkelijk te leggen. Ook goede tips op de site voor het leggen. Nu 2 weken wachten voordat we er op kunnen!!

Carla wondergem - Waalwijk - 2020-04-11

Graszoden bezorgen Drunen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Drunen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Drunen

Veelgestelde vragen in Drunen

Hoe snel kunnen graszoden in Drunen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Drunen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.