Graszoden kopen in Driebergen-rijsenburg

Het maken van de juiste keuzes voor het gazon in uw tuin kan lastig zijn. Niet elke tuincentra heeft de materialen die u zoekt of hun werkwijze sluiten niet aan bij uw wensen. Gelukkig bent u niet de enige. Wij hebben al veel klanten met hetzelfde probleem geholpen in Driebergen-Rijsenburg. Onze vaste klanten komen uit heel Driebergen-Rijsenburg, uit de wijken Oud Rijsenburg, Haagje, Sterkenburg en De Krim. Wilt u ook uw gazon naar eigen smaak maken? Schroom niet om ons te contacten! U vindt meer informatie over onze werkwijze onderaan deze pagina.

Natuur in Driebergen-Rijsenburg

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Mensen die wonen in de omgeving van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug mogen van geluk spreken: zij wonen in één van de meest groene omgevingen van Nederland. Dit nationaal park is ongeveer 135 hectare groot en u kunt daar dus meer dan genoeg te beleven! Denk aan wandelen, fietsen, paardrijden, met uw kinderen de hort op, vogels spotten en andere dieren bewonderen. Enkele highlights zijn Leersumseveld, Plantage Willem III of Landgoed Heidestein. Hier kunt u urenlang door de natuur wandelen. Wilt u genieten van prachtige uitzichtpunten? Overweeg eens een wandeling in Amerongseberg, of beklim de uitkijktoren in de Kaapse Bossen bij Doorn. Ook het uitzicht bij recreatieterrein Kwintelooijen in Rhenen. Er is hier zoveel te beleven, dat u waarschijnlijk meerdere dagen naar dit prachtige stukje natuur moet inplannen als u alles wilt bekijken en bewandelen!

Groene wijken in Driebergen-Rijsenburg

Nieuwbouwwijk De Groene Tuinen

De naam verklapt het eigenlijk al, maar nieuwbouwwijk De Groene Tuinen draait om een groene omgeving. Iedereen die houdt van de natuur en een rustige omgeving kan in deze nieuwe wijk zijn of haar hart ophalen. De woningen beschikken allemaal over een ruime achtertuin waar veel mogelijkheden zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden van uw tuin zijn? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij kijken graag mee en helpen waar we kunnen.

Tuinwijk Sterrebosch

Tuinwijk Sterrebosch is een bekende wijk in Driebergen-Rijsenburg begrensd door de Enweg, de Rosariumlaan, de Hoofdstraat en de Meenkselaan. Deze wijk, vernoemd naar het Sterrenbos, heeft als focus om zich te blijven vernieuwen op het gebied van groene ontwikkelingen. De wijkvereniging doet dan ook haar best om het groen zo goed mogelijk te behouden. Wonen in deze wijk geeft dus ook garantie dat het groen een blijvende factor is. Wilt u uw gazon ook zo groen mogelijk ontwerpen? Laat u zich door ons adviseren.

Klantervaringen in Driebergen-rijsenburg

Klantervaring van Bob uit Zeist

“Lekker snel geleverd en ziet er nu al goed uit.”

Op maandag besteld, samen met kunstmest, Op vrijdag laten bezorgen. Netjes op de oprit. We konden zaterdag direct aan de slag. Ligt er goed in. Zoden waren lekker zwaar, door de regenval. Nu twee weken niet op lopen.. en dan zullen we zien dat het weer een mooi gazonnetje is.

Bob - Zeist - 2019-11-04
Klantervaring van Ben van dijk uit zeist

“goede kwaliteit en netjes”

Mooi gras, netjes en op tijd gebracht

Ben van dijk - zeist - 2020-05-31

Graszoden bezorgen Driebergen-rijsenburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Driebergen-rijsenburg en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Driebergen-rijsenburg

Veelgestelde vragen in Driebergen-rijsenburg

Hoe snel kunnen graszoden in Driebergen-rijsenburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Driebergen-rijsenburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.