Graszoden kopen in Dordrecht

Heeft u al de keuze gemaakt om uw tuin om te toveren tot een waar paradijsje, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij hebben een groot assortiment graszoden waar wij u graag een kijkje in laten nemen. Wij hebben al veel mensen in Dordrecht blij gemaakt met het leggen van gazonnetje in de wijken Oudelandshoek, Stadspolder, Land van Valk en Indische- en Vogelbuurt. Meer informatie over onze werkwijze over graszoden leggen kunt u vinden onderaan deze pagina.

Nieuwbouwprojecten in Dordrecht

Dordrecht is dan wel nummer 5 van grootste gemeenten in Zuid-Holland, maar dat betekent niet dat er weinig ruimte is om te wonen in een groene omgeving. Integendeel: de gemeente geeft juist aandacht aan groene woongebieden en natuur.

Molenzigt

U woont uniek in Molenzigt: omringd door groen, veel bomen en planten en een landelijk ontwerp. Het is een ideale plek om u even terug te trekken van de drukte van de stad en even stil te staan bij het fijne woongebied. De woningen zijn energiezuinig en daarom een goede keus om te wonen met het oog op de toekomst. Wij bezorgen grasmatten in Molenzigt om uw tuin goed tot recht te laten komen in deze groene wijk.

Louisa’s Weelde

Doe uw ogen even dicht en denk aan de mogelijkheden om wakker te worden met het geluid van fluitende vogels en van de bomen in de wind. Wonen in Louisa’s Weelde biedt deze mogelijkheden. In het zuiden van Dordrecht, vlakbij de Wieldrechtse Zeedijk en Louisapolder, is wonen tussen de boomgaarden, knotwilgen, iepenlaantjes en grienden eerder regel dan uitzondering. Een fantastische plek om echt het natuurgevoel terug te krijgen die je in de stad minder snel kunt vinden.

Natuur in Dordrecht

Nationaal Park De Biesbosch

Uw hoofd zal waarschijnlijk duizelen van alles wat er te doen is in Nationaal Park De Biesbosch. Het maken van meerdere dagtripjes is dan ook noodzakelijk om álles van dit park te bewonderen: een echt luxeprobleem voor de natuurliefhebbers. U kunt bijvoorbeeld een kanotocht maken, fietsen over de onverharde paden, vogels spotten, vliegvissen en een wandeltocht maken met een gespecialiseerde gids of avontuurlijk met uzelf of uw vrienden en familie. Ook is er de mogelijkheid om zelfs te overnachten in een griendwerkershut. Met een beetje geluk kunt u tijdens deze activiteiten zelfs bevers spotten, die behoren namelijk tot ‘De Grote Vijf’ van de Nationale parken in Nederland. Om deze kansen te vergroten, is er een bevertocht waar u zich voor aan kunt melden Onder begeleiding van een boswachter ontdekt u vanuit een fluisterboot de leefwereld van de bever. Kortom: Nationaal Park De Biesbosch is fantastisch als u houdt van de natuur, sport, dieren en avontuur.

Klantervaringen in Dordrecht

Klantervaring van Annerieke uit Dordrecht

“Mooie graszoden en goede service”

Mooie graszoden en makkelijk te leggen, zeker met de handige handleiding die we na bestelling digitaal ontvingen. De extra kosten om de zoden in de ochtend geleverd te krijgen vind ik wel wat veel, maar volgens mij wordt dit bij meerdere bedrijven gerekend. De bezorger was bij ons overigens een uurtje later dan het afgesproken tijdvak, maar we hebben netjes excuses en de extra kosten meteen retour gekregen. Blij met ons grasveldje!

Annerieke - Dordrecht - 2019-10-26
Klantervaring van Bert uit Dordrecht

“Mooie kwaliteit graszoden ”

Mooie groene graszoden, stevige kwaliteit. Makkelijk legbaar. Chauffeur kwam met verkeerde bestelling, binnen 2 uur kwam hij terug met goede bestelling. Goede service. Ook extra mest meebesteld, zat in mooie afsluitbare emmer.

Bert - Dordrecht - 2020-04-30

Graszoden bezorgen Dordrecht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Dordrecht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Dordrecht

Veelgestelde vragen in Dordrecht

Hoe snel kunnen graszoden in Dordrecht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Dordrecht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.