Graszoden kopen in Doorn

Bent u woonachtig in Doorn, dan weet u als geen ander dat deze gezellige plaats een en al sfeer uitstraalt. Dankzij de gunstige strategische en gunstige ligging – dichtbij de steden Utrecht en Amersfoort, bent u binnen no-time bij vele leuke bezienswaardigheden. Vandaag de dag hebben de kastelen, theetuinen en parken hun functie verloren, waardoor deze regio uitstekend te verkennen is en deze highlights allemaal te bezoeken zijn. Maak een gezellige wandeling door het sfeervolle dorp en bekijk de mooiste oude woningen en publieke gebouwen.

Leuke straatjes, steegjes, monumenten

 Woont u in Doorn, dan moet u minstens eens in uw leven Historische Theetuin Bartiméus gezien hebben. Hier kunt u met eigen ogen zien wat graszoden kopen, bijvoorbeeld van Graszodenkopen.nl, met uw tuin kunnen doen. Tijdens een wandeling door het dorp komt u tal van leuke straatjes, steegjes, monumenten en onverwachte doorkijkjes tegen. De kans is groot dat iedere straat wel uw aandacht gaat trekken. Met al deze mooie uitzichten wilt u niets liever dat ook uw woning in uitmuntende staat is. Heeft u ook al een keer aan het kopen van de nodige accessoires de tuin gedacht? Kies voor graszoden kopen in Doorn, die u rechtstreeks bij de teler bestelt. U bent hierdoor zeker van de beste kwaliteit en de graszoden worden ook nog eens vers voor u gesneden. Of het nu gaat om een riant gazon of juist een wat kleinere stadstuin, voor iedere soort tuin is er een passende grasmat te bestellen. 

Een oase van groen in Doorn 

Zonder twijfel kan Doorn een groene oase worden genoemd. Er zijn niet alleen fraai en goed onderhouden parken, u staat ook binnen de kortste keren op De Kaapse Bossen en bij Golfclub Anderstein. Hier ziet u maar al te goed wat voor wonderen graszoden kopen voor uw tuin kunnen betekenen. De golfbaan is erg centraal gelegen, waardoor u hier heerlijk tot rust kunt komen in het weekend of uw vrije dagen door de week. Overtuigd geraakt van alle voordelen die graszoden kopen voor uw tuin in Doorn hebben? Dan plaatst u eenvoudig en snel een bestelling online. 

Klantervaringen in Doorn

Klantervaring van Angelique  uit Doorn

“Heel mooie gazon”

Levering verliep heel soepel, ik hoefde niet eens thuis te blijven. Omdat het een hele warme dag had netjes van te voren een mail gekregen met instructies. Mijn gras ligt er nu net 3 dagen in maar begint zelfs al te groeien. Enorm blij met onze gazon.

Angelique - Doorn - 2020-06-28
Klantervaring van Daniel uit Soesterberg

“Goede kwaliteit ”

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Daniel - Soesterberg - 2020-03-28

Graszoden bezorgen Doorn

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Doorn en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Doorn

Veelgestelde vragen in Doorn

Hoe snel kunnen graszoden in Doorn geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Doorn?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.