Graszoden kopen in Dongen

Dongen is zowel een plaats als gemeente dat behoort tot de provincie van Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van bijna 24.000 inwoners is het een plek met veel levendigheid. Bovendien kent Dongen een industrieel karakter met veel werkgelegenheid. Dit maakt deze plek een ideale locatie wanneer u tussen de bedrijvigheid en levendigheid wilt zitten.

Zoekt u binnen de gemeente van Dongen nog een leuke eigen woning? Wilt u daarbij specifiek in de stad Dongen een huis kopen? En is het plan om voor uw tuin een graszoden te kopen? In dat geval zit u hier op de perfecte plek. Met een groot aanbod graszoden van hoge kwaliteit, tegen lage kosten en met een snelle levering zijn we vaak binnen deze gemeente te vinden. Voor alle informatie over ons assortiment raden we aan om de onderkant van deze pagina te bekijken.

Ruim en modern wonen in Dongen

Graszoden kopen bij Entrop

Entrop is een plek dat tot de Lage Ham behoort. Deze buurt met sfeervolle karakteristieken, met de watertoren in de buurt en langs rivier de Donge is een prachtige plek om te wonen. Entrop is een locatie waar vrije kavels te koop staan om een droomhuis te gaan bouwen.

Het bestemmingsplan hier kent veel variatie. Zo kunt u hier een droomhuis bouwen in een klassieke, moderne of industriële uitstraling. Bovendien mogen de huizen zowel ruim als kleinschalig gebouwd worden. Hierdoor heeft u alle vrijheid om een huis te bouwen dat past bij uw eigen wensen en behoeften.

Het mooie hieraan is dat u uw eigen tuin nog volledig kunt inrichten zoals u dat wilt. Met een groene omgeving is het vaak mooi wanneer u kiest voor een schitterend groen gazon. Hiervoor kunt u het beste graszoden kopen. Regelmatig leveren we deze bij mensen die een nieuwe huis willen bouwen.

Een huis kopen in Dongen centrum

Dongen kent vele mooie plekken zoals De Biezen, De Hoge Akker of De Beljaart. Maar van alle verschillende wijken en buurten is het centrum toch wel het mooist van allemaal. Met vele rijksmonumenten, een lange historie en mooie oude woningen woont u hier schitterend.

Bovendien betekent in het centrum van Dongen wonen ook dat u veel groen, gemoedelijkheid en levendigheid om u heen heeft. Het centrum is ideaal in de ochtend voor een lange wandeling. Terwijl in de middaguren de binnenstad volledig tot leven komt in de winkels en op de terrasjes. Vervolgens kunt u in de avond weer helemaal tot rust komen in uw eigen tuin.

En tot rust komen doet u natuurlijk op een eigen stuk groen. Dit doet u bijvoorbeeld door graszoden te leggen. Vaak is dit perfect om tijdens de warmere zomermaanden te gaan zitten, relaxend op een tuinstoel en met een drankje in de hand. U kunt vandaag nog de graszoden kopen, dan komen we zo snel mogelijk langs bij u.

Natuur & Omgeving Dongen

Dongen is gebouwd boven op de natuurlijke hoogten die door de Donge zijn ontstaan. Aan de zuidkant hiervan treft u het Wilhelminakanaal waar u een wandeling of fietstocht kunt maken. Daarnaast heeft het centrum een klein gebied: De Bergen. Hier vindt u een zandverstuivingsgebied waar u de hond of kinderen mee naartoe kunt nemen. Verder wordt Dongen vooral omgeven door landbouwontginningen.

Klantervaringen in Dongen

Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25
Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Dongen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Dongen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Dongen

Veelgestelde vragen in Dongen

Hoe snel kunnen graszoden in Dongen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Dongen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.