Graszoden kopen in deurne

Deurne is zowel een plaats als gemeente dat tot de gezellige provincie Noord-Brabant behoort. Met een inwonersaantal van 25.000 inwoners is het bovendien ook de grootste plek in de gehele omgeving. Dit maakt het een plaats met veel gezelligheid en levendigheid. En met een ligging in de buurt van Helmond en Venray bent binnen afzienbare tijd op andere plekken. Deze factoren maken van Deurne een geweldige locatie om een woning te kopen.

Bent u van plan om in de gemeente van Deurne te gaan wonen? Bent specifiek aan het kijken naar een woning in deze grote stad? Wilt u na het kopen van een huis nog graszoden bestellen? Dan bent u op de perfecte plek beland. Onze webshop staat vol met graszoden van topkwaliteit. Bovendien worden deze snel geleverd en zijn ze voor een lage prijs verkrijgbaar. Ga snel naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Ruim en modern wonen in Deurne

Graszoden kopen bij Heuvelstraat

Deurne staat bekend vanwege haar historische kenmerken. Toch is de stad constant aan het vernieuwen. Zo ook bij de Heuvelstraat waar onlangs 15 nieuwe woningen zijn gebouwd. Het gaat om een mooi hofje met groene kenmerken, duurzame karakteristieken en een gunstige ligging.

De woningen zelf hebben een zeer modern metselwerk. Dit maakt het dan ook ideaal voor degene die houdt van strakke karakteristieken. Bovendien hebben de woningen een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en zijn ze energiezuinig gemaakt. Het is ideaal voor bijvoorbeeld starters en gezinnen.

Met deze buurt willen ze levendigheid brengen in dit woongebied. Dat wordt onder andere gedaan met bomen, planten en parkjes in de buurt. Wilt u hieraan meedoen? Dan is het kopen van graszoden een goede optie. Hiermee maakt u een eigen stuk groen in uw tuin, perfect om heerlijk in te zitten.

Een huis kopen in Deurne centrum

Deurne is veel bezig met het vernieuwen, verduurzamen en uitbreiden van de stad. Echter, het centrum zelf kent veel historie. Dit centrum gaat zelfs terug tot het jaar 721. In de tussentijd zijn er vele mooie panden, rijksmonumenten, gezellige winkelstraten en groene gebieden aangelegd.

Een woning in het centrum van Deurne kopen betekent dat u ten volle van deze stad kunt genieten. Veel leven, groen en gezelligheid zijn slechts een aantal kenmerken die u hier terugvindt. Beleef het centrum tijdens een ochtendwandeling, in de middag langs de winkels of gebruik de avonduren voor een drankje op een gezellig terras.

Wilt u nog nagenieten in uw eigen tuin? Probeert u deze ook groen te maken? Bekijk dan eens ons aanbod graszoden. Regelmatig kopen mensen in Deurne onze producten vanwege de goede kwaliteit en levering.

Natuur & Omgeving Deurne

Deurne kent vooral een dekzandlandschap vanwege haar ligging bij de Centrale Slenk. Dit is een prachtig natuurgebied waar de wind vrij spel heeft. Daardoor verplaatst het zand zich veel wat zich uit in een mooi natuurlijk schouwspel.

Terwijl aan de oostkant van Deurne de Peelhorst ligt. Dit is een horst dat begrensd wordt door een aantal afschuivingen. Hier lopen betekent dat u langs een aantal heuvelachtige gebieden komt.

Dit alles maakt de omgeving van Deurne tot een geweldig locatie voor de natuurliefhebber. Trek er daarom een dag op uit voor een fijne wandeling of een fietstocht.

Klantervaringen in deurne

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Mariska  uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12

Graszoden bezorgen deurne

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in deurne en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor deurne

Veelgestelde vragen in deurne

Hoe snel kunnen graszoden in deurne geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar deurne?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.