Graszoden kopen in Delft

Het bedenken, uitzoeken en regelen van een nieuw gazon gaat niet altijd over rozen. Het kan lastig zijn om de juiste materialen in Delft te vinden, want de tuincentra hebben niet altijd alles op voorraad. Wij hebben een groot assortiment en altijd voldoende voorraad. Zo kunnen we u helpen om uw tuin helemaal naar wens in te richten. Eerder bezorgden wij al graszoden in de wijken Delftse Hout, Tanthof en Voordijkshoorn. Meer informatie over onze diensten en services vindt u onderaan deze pagina.

Kleurrijke tuinen en groene bossen

De Botanische Tuin

De Botanische Tuin werd een eeuw geleden geïntroduceerd aan de stad door de Technische Universiteit Delft. Na ongeveer een kwartier lopen van Station Delft kunt u uw ogen uitkijken over de 2,5 hectare grote tuin. Er zijn bomen, tropische planten, een kruidentuin en siergewassen. Door de grootte van de tuin en de combinatie van de verschillende gewassen, is het aan te raden om de tuin meer dan eens te bezoeken. De Botanische Tuin is toegankelijk voor mindervaliden: er is een invalidetoilet en de paden zijn geschikt voor rolstoelen.

Het Abtswoudse Bos

Het Abtswoudse Bos bestaat uit bos, moeras- en ruigtegebied, maar ook uit speel- en ligweiden. Ook zijn er wandel- en fietspaden. Een ideale plek voor iedereen die niet kan kiezen tussen ontspanning, sport en genieten van de Hollandse natuur. Het hoogste punt van het Abtswoudse Bos geeft een adembenemend uitzicht over het hele bos, de polder en de steden in de omgeving.

Nieuwbouwwijken met natuur

Delft is een grote stad in Zuid-Holland, maar zeker niet de minste als het gaat om groene wijken waar duurzaamheid centraal staat. Er zijn een heleboel nieuwbouwprojecten waar het behoud van de natuur en de groene omgevingen hoog in het vandaal staan.

Schoemaker Plantage

In Schoemaker Plantage vind u het allemaal: grote tuinen, duurzame bouw en een stadspark recht voor de deur. Vooral de Grasbuurt is een fantastische tuinbuurt waar allerlei mogelijkheden voor uw gazon voor het oprapen liggen. Wij leverden en legden al graszoden op verschillende plekken in de Schoemaker Plantage. Wilt u ook gras aanleggen in de Schoemaker Plantage of een andere wijk in Delft? Al onze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwbouwproject Lanza

Nieuwbouwproject Lanza biedt energiezuinige woningen zonder gasaansluiting in een groene buurt aan. De woningen liggen aan de Hoflandendreef in de Delftse Harnaschpolder. Als u op zoek bent naar een groene nieuwbouwwoning op steenworp afstand van de stad, dan is Lanza de nieuwbouwwijk voor u. Iedere tuin ligt aan het water, waardoor het makkelijk is om te ontspannen en weg te dromen terwijl u in het gras ligt. De drukte van de stad ligt op slechts 15 minuten fietsen.

Klantervaringen in Delft

Klantervaring van Pepijn uit Delft

“zeer mooie grasmatten”

Overgestapt van leverancier vanwege slechte kwaliteit. Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van deze matten. Bij deze kwaliteit heb ik een nieuwe leverancier gevonden!!

Pepijn - Delft - 2020-05-16
Klantervaring van Jan dirk uit Delft

“Prima zoden. Snelle bezorging”

Ik heb op woensdagavond schaduwzoden besteld. Ze werden vrijdagochtend bezorgd. Prima zoden. Zo groen dat m’n dochter eerst dacht dat het kunstgras was. Ze liggen nu anderhalve week en het gras groeit als kool.

Jan dirk - Delft - 2019-09-15

Graszoden bezorgen Delft

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Delft en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Delft

Veelgestelde vragen in Delft

Hoe snel kunnen graszoden in Delft geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Delft?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.