Graszoden kopen in De Glind

Een nieuwbouwproject in Ede maakt het voor u mogelijk een huis te kopen in de nabijheid van De Glind. 

Het project genaamd De Kernhemer is ideaal wanneer u op zoek bent naar inspraak bij het kopen en realiseren van uw woning. 

Voor iedere woning zal een groenstrook worden aangelegd die via graszoden eenvoudig gelegd kan worden.

Woning kopen in Ede

Gaat u een huis in Ede kopen dan mag u zich vanaf dat moment inwoner van Gelderland noemen. Door de royale groenvoorziening, al dan niet aangelegd met graszoden, waant u zich in een hofje als u kiest voor een hoekwoning. 

Valt uw keuze echter op een tussenwoning om te kopen dan heeft u uiteraard ook de beschikking over een eigen tuin. Om deze in de stijl van de groenstroken vorm te geven, kan het kopen van graszoden de juiste beslissing zijn.

De graszoden hoeft u alleen nog maar te leggen en over de tuin heeft u verder geen omkijken meer.

Vanuit Ede bent u via de A30 in minder dan 20 minuten in de Glind. 

Wilt u wat grotere plaatsen bezoeken dan zijn Amersfoort, Barneveld en Veenendaal op korte afstand van uw woonplaats te vinden.

Project Enka-De Fabriek in Ede

Van een heel andere orde, maar absoluut de moeite waard is de nieuwbouw die wordt gerealiseerd in fabriek De Carrémuur. 

De industriële gevel zal in ere worden hersteld, waarna er om en nabij de 40 herenhuizen zullen worden gebouwd in diverse variaties. 

Als u liefhebber bent van een historische woonomgeving met grote raampartijen dan komt u hier ruimschoots aan uw trekken.

Wonen in dit project in de nabijheid van De Glind betekent wonen in een stukje geschiedenis. 

Hier wonen brengt met zich mee dat u leeft te midden van het vele groen dat de Veluwe typeert. 

Daarnaast biedt het uitstekende mogelijkheden om uw werklocatie binnen afzienbare tijd te bereiken. De vele voorzieningen maken het bereiken van de grotere plaatsen in de buurt mogelijk.

U woont als het ware in de oude fabriek, maar volledig volgens deze tijd. De woningen die u kunt kopen hebben een breedte die variëren van 6,5 tot 8,8 meter breed. 

Het toepassen van de historische gevel geeft uiting aan de geschiedenis van de locatie. 

Door het hoge niveau van afwerking en de duurzaamheid zult u echter volledig comfortabel wonen met aandacht voor de natuur.

Door het kopen van graszoden kunt u met betrekking tot uw tuin ook bijdragen aan de duurzaamheid, die typerend is voor dit project.

De Glind

Wanneer u op zoek bent naar een klein dorp om in te wonen, is De Glind een goed alternatief. Met slechts 610 inwoners in 2020 is hier van overbevolking absoluut geen sprake. Dit kleine dorp staat bekend om de bedrijvigheid van meerdere zorginstellingen die hoofdzakelijk hulp bieden aan de jeugd. 

Niet alleen voor de jeugd met aandachtspunten is De Glind belangrijk. Er is in het algemeen veel aandacht voor de jongeren. 

Dit uit zich in de vorm van een manege, kinderboerderij en een zwembad. De Glind biedt de jeugd veel vertier en is om die reden in trek bij gezinnen. 

Als de kinderen eenmaal gewend zijn aan de vele graszoden of grasvelden waar ze zich heerlijk op kunnen uitleven, zullen ze met veel plezier in deze gezonde woonomgeving opgroeien.

Klantervaringen in De Glind

Klantervaring van Jan willem uit Scherpenzeel

“Snelheid, passie en een groene mat, geweldig!”

Ik zou jullie zeker aanbevelen. Snelheid en passie zijn mijn woorden voor jullie onderneming.

Jan willem - Scherpenzeel - 2020-03-27
Klantervaring van Simon uit Scherpenzeel

“Super ”

Goede levering Aardige chauffeur Mooi gazon

Simon - Scherpenzeel - 2020-04-11

Graszoden bezorgen De Glind

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in De Glind en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor De Glind

Veelgestelde vragen in De Glind

Hoe snel kunnen graszoden in De Glind geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar De Glind?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.