Graszoden kopen in Culemborg

Culemborg is zowel een stad als gemeente uit de Neder-Betuwe. Daarnaast behoort de gemeente tot de provincie Gelderland. Met maar liefst 29.000 inwoners is deze stad een plek met veel levendigheid in een bosrijke omgeving. Wilt u ruim wonen met het gemak van de grote steden om de hoek? Dan is Culemborg een leuke plaats om een huis te kopen. Wilt u daar ook graszoden bij? Dan zit u met onze webshop op de goede plek. Regelmatig komen we graszoden bezorgen in Culemborg en omgeving. Voor meer informatie kunt u onderaan deze pagina kijken.

Landelijk en modern wonen in Culemborg

Graszoden kopen in Forteneiland , Parijsch

Forteneiland bestaat uit twee delen: Forteneiland West en Forteneiland Oost. Het is een nieuwbouwwijk met veel diversiteit. Zo is deze wijk gebouwd op een manier dat elke straat anders is met een uniek karakter. Daardoor heb je elke keer weer een ander uitzicht.

Bovendien zijn de huizen ruim en modern ingericht. Het mooie aan de huizen zijn de duurzame kenmerken. Zo is bijvoorbeeld elk huis volledig gasloos. Daarmee zijn de woningen klaar om de toekomst in te gaan.

Een ander mooi voordeel is dat de woningen voorzien zijn van ruime tuinen. Met veel groen in deze wijk wilt u natuurlijk meedoen door een groen gazon aan te leggen. Dit kunt u doen door graszoden te kopen. Vaak zijn we te vinden in dit soort nieuwbouwwijken, waar bewoners bijdragen aan het groene karakter van de buurt.

Een huis kopen in Prijsse Erf

Het Prijsse Erf is nét wat anders dan de andere wijken van Culemborg. Hier geniet u ten volle van de ruimte, rust en natuur. Terwijl aan de andere kant het historische centrum in de buurt zit. In deze nieuwbouwwijk is elke dag anders en dat maakt de buurt uniek.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan 11 zowel circulaire als duurzame huizen. Het unieke hieraan is dat de kopers de optie hebben om aanpassingen op maat te maken. Een ander leuk voordeel bij nieuwe woningen is dat de tuin volledig ingericht mag worden zoals u het wilt. Bent u voor uw huis op zoek naar een groen gazon? Dan kunt u met onze graszoden dit snel realiseren. U kunt dit snel en eenvoudig kopen via de webshop.

Natuur in Culemborg

Steenwaard

Dicht bij Culemborg, in de gemeente Houten, vindt u Steenwaard. Het is een natuurgebied dat uitermate interessant is voor plantenliefhebbers. De meeste van de unieke plantsoorten vindt u rondom het rivierengebied. Enkele voorbeelden zijn de sikkelklaver, kattendoorn en kruisdistel. Aan de andere kant zijn er ook zeldzame grassoorten zoals de goudhaver.

De Zump

Een ander leuk natuurgebied is De Zump. Dit is een zompig gebied dat in de jaren ’90 tot een park is omgetoverd. Binnen dit park kunt u heerlijk wandelen langs essenhakhout, grienden, weilanden, knotwilgen en meer. Bovendien is er in de wintermaanden ook een kleine ijsbaan waar u kunt schaatsen. De Zump is een leuke plek voor zowel jong als oud, wandelaars als fietsers en voor natuurliefhebbers.

Klantervaringen in Culemborg

Klantervaring van Ij hollander uit Culemborg

“Prima kwaliteit en service”

Tevreden over de kwaliteit, mooie zoden . Gekozen voor schaduwgras. Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Ij hollander - Culemborg - 2020-05-13
Klantervaring van Arinka uit Houten

“Snel bezorgd”

Snel bezorgd. Bezorgng is prijzig, maar dat scheelt wel een vieze auto of huur van een aanhanger. Onderaan de streep dus redelijk. De graszoden waren wel een beetje droog door de hitte, maar met flink sproeien is het toch goed gekomen. We zijn heel blij met ons gazon!!!

Arinka - Houten - 2020-06-15

Graszoden bezorgen Culemborg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Culemborg en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Culemborg

Veelgestelde vragen in Culemborg

Hoe snel kunnen graszoden in Culemborg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Culemborg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.