Graszoden kopen in Coevorden

Indien u graszoden in Coevorden wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres op graszoden.nl. Coevorden wordt ook wel een “Ganzenstand” genoemd en bevindt zich dicht bij de Duitse grens. Het Drentse dorpje heeft veel sfeer met mooie huizen en netjes aangelegde tuinen om perfecte gazons te kopen. Dus ook tijd voor uw tuin om zelf graszoden aan te leggen zodat uw tuin net als alle andere tuinen een mooi onderdeel uitmaakt van het dorp Coevorden met haar karakteristieke eigenschappen. U kunt de graszoden ophalen maar natuurlijk ook laten bezorgen als u ze gaat kopen, zodat u zelf gelijk aan de slag kunt met leggen. Maar ook rondom Coevorden kunt u bij ons graszoden kopen. Denk aan de leuke plaatjes Emmen, Hardenberg en Hoogeveen. 

Graszoden kopen in de wijk Klooster

Klooster is een landelijke nieuwbouwwijk waar u zelf onze graszoden kunt leggen. U koopt bij ons de graszoden die gelijk kant en klaar zijn om door uzelf in de tuin te worden geplaatst. De wijk Klooster biedt een zeer mooie omgeving waar in de zomer het gras extra groen is en eenheid vormt met de natuur. In de wijk Klooster zijn diverse wateren en meren die een prachtig contrast vormen met de grasvelden in de omgeving. De landelijke kavels waarop nieuwbouw plaatsvindt beschikken over enorme tuinen waar gras meer dan welkom is voor een mooie woonomgeving. 

Schans de Katshaar

Graszoden kopen Coevorden is ideaal in de natuurlijke omgeving van het Drentse platteland. Schans de Katshaar is een natuurgebied dat een klein oppervlakte heeft maar ook een stukje terug de tijd in gaat. Het is namelijk een officieel historisch rijksmonument van militaire oorsprong. Er vonden omstreeks het jaar 1641 grenscontroles plaats in dit gebied. De bodem wil nog wel eens verzakken, daarom wordt de Katshaar regelmatig aan een renovatie onderworpen. 

Dalerpeel

Dalerpeel is een echt veengebied op Drentse bodem. Dalen ligt nabij Coevorden en heeft een hoogveengebied in bezit met bijzondere flora en fauna. Bepaalde hoogveengebieden zijn steeds zeldzamer in Nederland. Er staat een hervormd kerkje en christelijke basisschool in het dorpje. Verder zijn er nog sportverenigingen als de NKVV voetbalclub. De ijsbaan in het dorp biedt een paradijs aan vele jong kikkers. Er is een vereniging om vogels te spotten en touwtrek sport te beoefenen. 

Kastelen in Coevorden

In Coevorden is heel wat geschiedenis zoals oude kastelen. Deze zijn een mooie bezienswaardigheid en een bezoekje waard tijdens een mooie wandelingen door de plaats van gezellige Drentse boerderijen, nieuwbouw huizen, villa’s en prachtige tuinen. Het kasteel dient tevens als accommodatie om in te verblijven in een mooie sprookjesachtige tuin die zich uitstekend leent voor bruiloften. Verder is er veel bos in Coevorden en de omliggende dorpjes, afgewisseld met veenlandschap. Naast het kasteel is er ook nog een speciaal stedelijk museum. Je kunt in dit dorpje en de omgeving gaan voor een mooie fietstocht, prachtig fotograferen, genieten van alle rust en zelf heerlijk bijkomen in een hotel of echte Drentse Bed & Breakfast. 

Klantervaringen in Coevorden

Klantervaring van Rob uit Coevorden

“Mooie graszoden......”

Goeie kwaliteit

Rob - Coevorden - 2020-04-12
Klantervaring van Daniël uit Gramsbergen

“Top levering en kwaliteit!!”

Goede levering en goede kwaliteit! Top !

Daniël - Gramsbergen - 2020-05-21

Graszoden bezorgen Coevorden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Coevorden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Coevorden

Veelgestelde vragen in Coevorden

Hoe snel kunnen graszoden in Coevorden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Coevorden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.