Graszoden kopen in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt 72.000 inwoners. Capelle aan den IJssel ligt aan rivier de Hollandsche IJssel. Mede door deze rivier heeft Capelle een rijke historie. Zo is er rond 1950 een deltabouwwerk gemaakt, om een watersnoodramp te voorkomen. Sindsdien is de plaats in sneltreinvaart gegroeid en zijn er veel voorzieningen bijgekomen. Deze snelle groei ging gepaard met een mooie vergroening van de plaats. Zo legden wij al gras aan in de wijken ’s-Gravenland, Middelwatering, Oostgaarde en Schollevaar. Wilt u ook graszoden kopen in Capelle aan den Ijssel? Wij leveren en leggen graszoden op maat door heel Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Heemtuim Capelle

Heemtuinen zijn overal in Nederland te vinden, zo ook in Capelle aan den IJssel. Heemtuin Capelle is ontstaan op grondgebied dat te drassig was om op te verbouwen. Er is toen in de jaren ’70 voor gekozen om het gebied op te knappen en er een heemtuin van te maken. Dit is goed gelukt en tot de dag van vandaag wordt de tuin onderhouden door een groep vrijwilligers. Ook bezoekers kunnen de tuin gratis bewonderen, wel wordt er met nadruk gevraagd om de natuur in haar volle glorie te houden en dus respect te hebben voor de omgeving.

Park Hitland

Een vrij ongebruikelijke naam voor een natuurgebied in de Randstad, maar absoluut de moeite waard om te bezoeken. Het gebied bestaat uit graslanden, bebossing en weidevelden. U kunt er gemakkelijk parkeren, er is horeca aanwezig en verschillende speelgelegenheden voor kinderen. Naast wandelen kunt u er ook vissen, skeeleren, golfen en meer. Dit natuurgebied van 250 hectare groot is dus de perfecte locatie om te recreëren bij Capelle aan den Ijssel!

Nieuwbouwproject De Commandeur

Bent u al enige tijd op zoek naar een woning in Capelle aan den IJssel? In de oude kern van de stad wordt project De Commandeur gerealiseerd. Het gaat hierbij om een complex met 27 woningen. De woningen hebben drie kamers en er zijn negen woningtypen. Zoekt u een woning met een tuin? Dan kunt op de begane grond terecht. Deze woningen krijgen allemaal een eigen tuin. Uiteraard kunt u uw tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Een eenvoudige manier om veel groen in uw tuin te creëren, is door gras aan te leggen. U kunt de graszoden gemakkelijk online bestellen.

Klantervaringen in Capelle aan den IJssel

Klantervaring van Aart uit Ouderkerk-aan-den-ijssel

“Goed”

Mooie graszoden en afspraken nagekomen

Aart - Ouderkerk-aan-den-ijssel - 2020-09-29
Klantervaring van Alex uit Capelle aan den IJssel

“Snel en op tijd geleverd, en zien er prima uit”

De premium graszoden zijn snel geleverd, netjes op de oprit geplaatst en zien er prima uit!

Alex - Capelle aan den IJssel - 2020-03-25

Graszoden bezorgen Capelle aan den IJssel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Capelle aan den IJssel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Capelle aan den IJssel

Veelgestelde vragen in Capelle aan den IJssel

Hoe snel kunnen graszoden in Capelle aan den IJssel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Capelle aan den IJssel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.