Graszoden kopen in Campenhoef

In Tilburg vindt u de wijk Campenhoef. Voor uw tuin in Campenhoef kunt u graszoden kopen en op die manier de ruimte rondom uw bestaande woning strak vormgeven. 

De graszoden zijn goed door uzelf te leggen. U zult het gemak van graszoden snel ervaren. In een mum van tijd is de grond bij uw woning omgetoverd tot uw eigen groene weide. Het mooie groen van de graszoden kan vervolgens door u worden aangevuld met allerlei platen, struiken, bomen, maar ook accessoires, tuinbeelden of een tuinhuis.

Plaatst u een tuinhuis, dan kunt u het dak hiervan voorzien van zonnepanelen.  Zo wekt u uw eigen energie op en kunt u rondom de graszoden mooie ledverlichting plaatsen, die vervolgens gratis voor u zal branden.  Genieten van uw tuin in Campenhoef wordt zo wel erg eenvoudig. 

Ook in de avonduren en in de donkere maanden van het jaar kunt u zonder schuldgevoel de lampen in de tuin aanzetten.

Een bestaand huis in Campenhoef kunt u weliswaar zo betrekken, maar als u besluit een huis in Tilburg te kopen, dan bent u de eerste bewoner en heeft u meer opties waar het gaat om de invulling van het huis.

Graszoden kopen in Tilburg

Voor een nieuwbouwhuis in de nabijheid van Campenhoef kunt u terecht in Berkel-Enschot. Het nieuw te bouwen huis dat u kunt kopen in De Hoogheden zal komen te staan in een mooie wijk die wordt gekenmerkt door ruimte. Voor zowel alleenstaanden als gezinnen een prachtige locatie om te wonen. 

Op deze plek zal het oude klooster zo ongeveer in uw achtertuin komen te liggen.  Reden te meer om de tuin te voorzien van graszoden en op die manier zo dicht mogelijk bij het klooster te komen. Of u nu gaat voor een herenhuis, een boerderijwoning, een tweekapper of een vrijstaand huis, de tuinen lenen zich allen goed voor een invulling met graszoden.

Duurzaamheid realiseren

Met het oog op de toekomst is het bij een nieuw te kopen huis goed om direct duurzame maatregelen te treffen. Zo kunt u uw vloeren voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen op de daken leggen.

De culinaire gerechten kunnen worden bereid op een elektrische kookplaat en de aanschaf van een warmtepomp kan de centrale verwarming vervangen. Hiermee hoeft u in de toekomst geen echte verbouwing meer uit te voeren als Nederland zover is dat de woonhuizen definitief van het gas af moeten.

Bezienswaardigheden

Of u nu gaat wonen in Campenhoef of in Tilburg, er zal een moment komen waarop u na de verhuizing even heerlijk wilt ontspannen. Gelukkig leent de provincie zich uitstekend voor meerdere uitstapjes.

U kunt natuurlijk gaan genieten van de prachtige natuurgebieden die Noord-Brabant rijk is, maar u kunt ook een kaartje kopen voor een festival of met de kinderen naar een pretpark of Safaripark Beekse Bergen gaan. Dient de carnavalsperiode zich weer aan, dan zullen alle gezinsleden zich hier opperbest vermaken.

Klantervaringen in Campenhoef

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Campenhoef

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Campenhoef en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Campenhoef

Veelgestelde vragen in Campenhoef

Hoe snel kunnen graszoden in Campenhoef geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Campenhoef?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.