Graszoden kopen in Callansoog

Heeft u het geluk dat u in Callantsoog mag wonen, dan weet u maar al te goed dat het aangenaam vertoeven is in deze plaats. Het strand wordt als een van de schoonste en mooiste van Nederland gerekend en de plaats heeft een unieke ligging tussen de duinen. Hierdoor loopt u vanuit uw woning zo naar het strand. Is het mooi weer? Dan zijn de vele strandpaviljoens binnen handbereik. Wilt u graag dat uw gazon er net zo netjes bijligt als de stranden van Callantsoog? Dan is het kopen van graszoden een erg slimme keuze. 

U wordt in het voorjaar getrakteerd op kleurrijke bollenvelden, samen met mooi grasmatten

Het geluk van Callantsoog, is dat het nog lang niet zo ontdekt is vergeleken met Scheveningen of Zandvoort. Hierdoor kan het soms wat drukker zijn, maar lang niet zo druk als in deze twee plaatsen. U wordt in het voorjaar getrakteerd op kleurrijke bollenvelden die perfect kleuren met grasmatten, en u weet maar al te goed dat er op het gezellige Dorpsplein bijna altijd wel wat te doen is. Zo zijn er hier ieder weekend wel leuke activiteiten te doen. Keert u weer terug naar huis na een geslaagde en gezellig dag? Dan geniet u nog even na in uw achtertuin me een royal groen gazon, in de vorm van graszoden van Graszodenkopen.nl.

Zeer goede wandel- en fietsmogelijkheden in de regio

Geniet u ook zo erg van een mooi en verzorgd gazon en grasmatten van de beste kwaliteit? Dan is de kans groot dat u ook heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur die Nederland rijk is. In de direct omgeving van Callantsoog zijn diverse goede wandel- en fietsmogelijkheden en aan het Het Zwanenwater kunt u prima een middag vertoeven. Wellicht doet u hier de nodige dosis inspiratie op om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven met prachtige graszoden!

Kies voor een van de vele fietsroutes en bekijk mooie grasmatten

Wist u dat Callantsoog een goed startpunt is voor mooie fietsroutes? Denk hierbij aan door de duinen naar Julianadorp aan Zee, Schoorl, Texel of Bergen aan Zee. Dankzij de fraai aangelegde fietspaden, grasmatten, bankjes en uitkijkposten kunt u hier prima een dagje uit van maken. Het strand bij Petten aan Zee is sinds 2016 maar liefst acht kilometer lang geworden en is ook nog eens erg breed. Voor de kids is de 25 meter hoge klimduin bij Petten een echte uitdaging! Even bijkomen na een lange dag? Dat doet u natuurlijk met de prachtige graszoden in uw tuin van Graszodenkopen.nl.

Klantervaringen in Callansoog

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Callansoog

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Callansoog en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Callansoog

Veelgestelde vragen in Callansoog

Hoe snel kunnen graszoden in Callansoog geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Callansoog?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.