Graszoden kopen in Bussum

Bussum is een forensenstad en voormalige gemeente in de regio Het Gooi in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland in Nederland. Sinds 2016 maakt Bussum deel uit van de nieuwe gemeente Gooise Meren. Omgeven in het groen, is de kans groot dat u hier regelmatig mooi verzorgde grasmatten tegen gaat komen. Wilt u ook graag grasmatten kopen in Bussum? Door deze rechtstreeks bij de teler in Bussum te kopen, bent u altijd zeker van een hoogwaardige kwaliteit. .

Breng een bezoek aan EscapeTales

De rook trekt op en de trein stopt midden in een kantoorpand. U maakt deel uit van een onderzoeksteam dat moet uitzoeken hoe dit had kunnen gebeuren. Maar is alles wat het lijkt? Bij EscapeTales doen ze er alles aan om leuke en interessante ontsnappingservaringen te bieden! Zin om de held van uw eigen verhaal te zijn? Kom dan een keer deze escape room bezoeken! De ontvangst en uitleg is prima. De puzzels zijn anders, creatief en uitdagend en is erg leuk voor jong en oud. Wie weet doet u tijdens uw wandeling van en naar EscapeTales de nodige inspiratie op voor graszoden kopen voor uw eigen tuin. 

Wandel langs de graszoden naar het filmhuis in Bussum

Bussum heeft geen bioscoop, maar het filmhuis komt er wel dichtbij met zijn twee kamers. Wandel langs de graszoden uit de stad naar deze sfeervolle plek. Het ligt vlakbij station Naarden-Bussum en bij het centrum. Tip: reserveren aanbevolen, het lokale publiek is eerder film gezind. Het programma staat op internet of wordt op veel plaatsen in de stad gratis verspreid. Een wandeling naar het filmhuis is zeker zo leuk. Onderweg komt u sfeervolle steegjes en goed onderhouden graszoden tegen.

Bekijk wat grasmatten met de sfeer kunnen doen en wandel over de Bussumerheide en de Westerheide

Tussen Hilversum en Bussum zijn twee prachtige heidegebieden gelegen. Bekijk wat grasmatten met de sfeer kunnen doen en wandel over de Bussumerheide en de Westerheide. Tijdens een wandeling over graszoden doorklieft u deze grote heidevelden en wandelt u over heidepaden en door enkele bosjes. Zo komt u onder meer het sfeervolle, mysterieuze Spanderswoud tegen, samen met het voormalige Wereldomroepgebouw en de Televisietoren. Tijdens een zonnige dag kunt u natuurlijk ook heerlijk plaatsnemen in de mooie grasmatten en alle indrukken van de natuur op u in laten werken. Overtuigd van de voordelen die graszoden voor uw tuin te bieden hebben? Wacht dan niet langer met grasmatten kopen en bestel ze eenvoudig en snel online.

Klantervaringen in Bussum

Klantervaring van Sjors uit Hilversum

“Volgens afspraak en voor een goede prijs!”

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Sjors - Hilversum - 2020-07-16
Klantervaring van Martin uit Hilversum

“Op tijd geleverd en gras ziet er sterk uit. Moet nu nog 3 weken sproeien voor het eind resultaat ”

Het ziet er mooi stevig en groen uit. Wel hier en daar kale plekken dus moet ik denk ik nog wel wat zaaien. Levering was netjes en snel. Wle had ik graag afgetekend voor de levering. Pellet was neergezet zonder bericht of aan te bellen. Dit vindt ik niet echt netjes.

Martin - Hilversum - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Bussum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bussum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bussum

Veelgestelde vragen in Bussum

Hoe snel kunnen graszoden in Bussum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bussum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.