Graszoden kopen in Brummen

Brummen is een dorp in Gelderland tussen Dieren en Zutphen. Woont u in de gemeente Brummen en wilt u mooie graszoden kopen voor uw tuin? Dan bent u hier goed. Bij ons kunt u veel, snel en een prachtige kwaliteit graszoden kopen. Naast de verkoop van graszoden leveren we het thuis bij u tot aan de voordeur.

Nieuwbouwproject

Alant

In Brummen wordt er na lange tijd weer huizen gebouwd. Het nieuwbouwproject Alant wordt aan de rand van de woonwijk Elzenbos gerealiseerd op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Brummen. De huizen worden modern en duurzaam gebouwd op kavels tot wel 632 m² groot. Er is dus genoeg ruimte voor een prachtig gazon voor en achter het huis. U kunt ook bijdragen aan dit duurzame en groen imago, omdat graszoden ook voor de natuur zijn, omdat graszoden een filterende functie hebben voor het regenwater wat uiteindelijk grondwater zal worden.

de heren van Elzenbos

Naast Alant is het nieuwbouwproject de heren van Elzenbos ook al gestart. Dit nieuwbouwproject komt in de wijk Elzenbos aan de rand van het dorp. En met een basisschool en supermarkt binnen 1 kilometer is dit een fijne plek om te wonen. Deze kavels zijn ook ruim opgezet met tot wel 450 m² per kavel. Waardoor er hier ook voor en achter het huis ruimte is voor een prachtig gazon.

Bezienswaardigheden in Brummen

Landgoed Leusveld

Het landgoed Leusveld ligt in de IJsselvallei en op slechts 4 kilometer afstand van Brummen en is het ook goed bereikbaar met de fiets in een kwartiertje. Dit landgoed is goed te verkennen door een wandeling te maken. En door de afwisseling tussen het bos en de bloemrijke omsloten weilanden tegenover de fraaie lanen met oude bomen en met een rijksmonumentaal jachthuis is er hier veel te zien.

Nationaal Park Veluwezoom

Dit nationaal Park is ruim 5.000 hectare groot en is onderdeel van de Veluwe. Dit natuurpark heeft voor iedereen wat. Er zijn naast de normale wandelroutes ook paden geschikt voor mensen met een rolstoel. Ook zijn er natuurlijk fietspaden en mountainbiketracks. Hardlopen is ook erg goed mogelijk in dit gebied. En op 16 kilometer afstand van het centrum van Brummen is het nationaal park goed te bereiken met de auto en fiets.

Vlindertuin de Kas Zutphen

Deze Vlindertuin ligt in het zuiden van Zutphen op 8 kilometer van Brummen. Naast de vlindertuin is er ook een planetarium in deze vlindertuin, want zonder planten geen vlinders. In de vlindertuin kunt u van fel gekleurde dagvlinders tot nachtvlinders zien. Een leuke manier om de middag te besteden.

Klantervaringen in Brummen

Klantervaring van Pieter uit Doesburg

“Super gras en snel geleverd”

Super mooi gras. Erg snel geleverd. Erg blij met ons nieuwe gazon. Na 1 strook gelegd te hebben lag de hond er al op. Hij is er ook helemaal happy mee 😄. We kregen zelfs iets meer geleverd dan besteld. Top service! 👍

Pieter - Doesburg - 2019-08-24
Klantervaring van Marco uit Twello

“Fijn om alles thuis geleverd te krijgen ”

Geen gesleep en binnen een ochtend 80 m2 gelegd. Snel een super mooiresultaat

Marco - Twello - 2020-05-06

Graszoden bezorgen Brummen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Brummen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Brummen

Veelgestelde vragen in Brummen

Hoe snel kunnen graszoden in Brummen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Brummen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.