Graszoden kopen in brandevoort

Al eeuwenlang bewoond en in het verleden ontstaan als een agrarisch gebied. Dat is het gebied Brandevoort. Als onderdeel van de gemeente Mierlo bood Brandevoort in het verleden onderdak aan veel boerengezinnen. 

Het gebied Brandevoort vormt al vanaf het jaar 2000 onderdeel van diverse bouwfases.

In zijn totaliteit zullen hier ongeveer 6000 woningen worden gerealiseerd.

Graszoden kopen in Helmond

Als u hier een huis en graszoden voor uw tuin gaat kopen, dan gaat u wonen in een gebied dat uiteindelijk 17000 inwoners zal voorzien van woonruimte.

De graszoden voor uw tuin kunt u trouwens al kopen, terwijl de bouw van uw te kopen huis nog in volle gang is. 

Hiermee voorkomt u een vervuild nieuw huis. De graszoden maken het immers een stuk lastiger om bouwgrond naar binnen te lopen.

Het huis en de graszoden die u hier kunt gaan leggen, zullen dichtbij de dorpskern “De Veste” komen ter liggen.

Voor de noodzakelijke boodschappen kunt u in de nabijgelegen winkels in Brandevoort terecht.

Ontstaan van Brandevoort

U zult bij de keuze van uw huis ongetwijfeld op de hoogte worden gesteld van de wijze waarop dit project wordt vormgegeven. Meerdere architecten buigen zich over de invulling van Brandevoort. Hierdoor zal uiteindelijk een zeer variërend straatbeeld ontstaan. 

Zo wordt de kern van “De Veste” op een historische manier aangelegd, namelijk in de stijl van een Brabants stadje zoals dat er in de 17e eeuw uitzag.

Duurzaamheid huis

Met het oog op de toekomst is het goed om al bij de bouw stil te staan bij de periode, waarin Nederland van het gas af zal gaan.

Juist bij een nieuwe woning kunnen hier bij de opzet al belangrijke stappen worden gezet.

U kunt zonnepanelen op uw dak laten plaatsen en zorgdragen voor een goede isolatie van uw daken en muren. Gaat u elektrisch koken en schaft u een warmtepomp aan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een grote verbouwing in de toekomst.

Niet alleen uw huis zal de eerste jaren vrij van onderhoud zijn, maar ook uw tuin kan op deze manier worden vormgegeven. Door het kopen van graszoden kunt u de grond bij uw huis snel en mooi realiseren.

Als de graszoden eenmaal gelegd zijn, kunt u accessoires voor uw tuin kopen en verlichting plaatsen. Om ook hier duurzaamheid in de tuin de nodige aandacht te geven, kunt u ledlampen in uw tuin plaatsen.

Voor uw huis kunt u ook de verlichting op basis van ledlampen regelen.

Bezienswaardigheden Brandevoort

Zodra uw woning is opgeleverd, zal uw oog waarschijnlijk vallen op de stadskern van Brandevoort. “De Veste” is namelijk als een oud vestingstadje opgezet.

Voorzien van pittoreske poortjes die op binnenhofjes uitkomen. 

Waar een torentje normaal gesproken onderdeel vormt van een kasteel of kerk is het hier onderdeel van een schoolgebouw.

Om het geheel compleet te maken is Brandevoort voorzien van moderne grachten.

Zowel de huizen als de namen van de straten hebben namen die nostalgisch klinken.

Ook aan de straatnaambordjes is de nodige aandacht besteed. U vindt hier namelijk de 21e-eeuwse jaargetallen op terug. Aan zelfs de kleinste details is gedacht in Brandevoort.

Het wonen zal u hier zeker goed gaan bevallen.

Klantervaringen in brandevoort

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen brandevoort

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in brandevoort en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor brandevoort

Veelgestelde vragen in brandevoort

Hoe snel kunnen graszoden in brandevoort geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar brandevoort?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.