Graszoden kopen in Blaricum

De Gooise schaapskudde, glooiende heidevelden, goed verzorgde graszoden en rietgedekte boerderijtjes kenmerken Blaricum en de nabije regio. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat kunstenaars als Mauve en Mondriaan in het verleden door deze regio werden geïnspireerd en hier de mooiste kunstwerken uit voort zijn gekomen. Vandaag de dag is Blaricum geliefd bij beroemdheden, ondernemers en andere succesvolle inwoners. Wandel door de historische dorpskern, rust uit op mooie grasmatten en winkel in fraaie boetiekjes en geniet van gastvrije horeca. Blaricum heeft het u allemaal te bieden.

Zorg ervoor dat de graszoden net zo groen zijn als die van uw buurman

 Woont u in Blaricum, dan is de kans groot dat u trots eigenaar bent van een royale vrijstaande woning. De smaak voor het interieur is verfijnd, maar heeft u ook al aan uw voor- en achtertuin gedacht? Zorg ervoor dat het gazon net zo groen is als die van uw buurman en kies voor graszoden van Graszodenkopen.nl. U bestelt rechtstreeks bij de teler en haalt hierdoor een uitmuntende kwaliteit in huis. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Wandel over de grasmatten van de Tafelberg- en Blaricummerheide

Laten we eerlijk zijn, uw achtertuin met mooie grasmatten gaat natuurlijk nooit zo groot zijn als de Tafelberg- en Blaricummerheide. Maar het is wel een prachtige regio waar u aangenaam kunt vertoeven. Het gebied met tal van graszoden, is gelegen ten westen van Blaricum en tijdens de wandeling komt u langs de heide, door bos, oud akkergebied en langs de schaapskooi. Uiteraard mag de 36,4 meter hoge Tafelberg niet vergeten worden tijdens uw wandeling over de grasmatten. Het kan ook zomaar zo zijn dat u Schotse Hooglandrunderen tegen gaat komen die grazen op de graszoden. De route heeft een lengte van acht kilometer en is hierdoor voor zowel de beginnende wandelaar als de ervaren wandelaar uitstekend te doen.

Fotografeer 17e-eeuwse stillevens met grasmatten

Niet ver van uw woonplaats is de prachtige Nederlandse historie te bekijken. Fotografeer 17e-eeuwse stillevens met grasmatten en stap in een landschap van sprookjesachtige platanen, tulpenbomen en witte bruggetjes. Ook is de kans groot dat u aangelegde tuinen met fraaie graszoden, koetshuizen en theekoepels tegen gaat komen. Dit is bij uitstek de perfecte plek om wat inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Bent u er achter gekomen hoe sfeervol een tuin met prachtige graszoden kan zijn? Dan mag uw eigen tuin natuurlijk ook niet achterblijven! Bestel uw graszoden via Graszodenkopen.nl en start binnenkort met het decoreren van uw eigen voor- en achtertuin.

Klantervaringen in Blaricum

Klantervaring van Stefan uit Blaricum

“Top service!”

Al bij de offerte goed ingelicht en te woord gestaan. Ondergrond was bij mij het grootste probleem. Met extra teelaarde opgelost. Gras is binnen een week gelegd. Harde werkers, goed tussendoor overleg en zeer netjes achtergelaten. Nu hopen dat het zo de komende jaren blijft.

Stefan - Blaricum - 2020-04-07
Klantervaring van Walter uit Bunschoten

“Top”

Mooi vers gras. Netjes geleverd en geen scheuren te bekennen.

Walter - Bunschoten - 2020-07-12

Graszoden bezorgen Blaricum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Blaricum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Blaricum

Veelgestelde vragen in Blaricum

Hoe snel kunnen graszoden in Blaricum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Blaricum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.