Graszoden kopen in Beverwijk

Heeft u net een huis laten bouwen in Beverwijk en wilt u de tuin snel en mooi af hebben? Kies dan voor de aanschaf van graszoden, dit zijn dunne grasplaggen die bestaan uit weinig aarde, de stevige wortels van gras en een dichte grasmat aan de bovenkant. Hiermee is uw tuin direct voorzien van een mooi gazon. Wij leveren graszoden in de nieuwbouwwijken van Beverwijk. Woont u dichtbij Beverwijk en bent u geïnteresseerd? Ook in de omgeven buurten van Beverwijk leveren wij grasmatten. 

De voordelen van een grasmat in uw tuin 

Grasmatten hebben ten opzichte van gras zaaien vele voordelen. Zo is het resultaat direct zichtbaar en kunt u na twee weken dagelijks onderhoud het gras betreden en in gebruik nemen. Wanneer het gras ingezaaid wordt, is de kans groot dat onkruid voor een lange tijd het uitzicht verstoord. Graszoden zijn dicht bezet met gras en vrij van onkruid.

Wanneer kies ik voor schaduwgras

Woont u in een bosrijke omgeving met veel schaduw en zit u er aan te denken om schaduwgrasmatten te kopen? Schaduwgrasmatten zijn specifiek ingesteld op het groeien in schaduwrijke omstandigheden. Ook als de tuin half in de schaduw ligt, is de aanschaf van schaduwgrasmatten een goede keuze, deze grasmatten zijn geselecteerd om ook in de zon te kunnen groeien. 

Speelgras en sportgazon

Om zo lang mogelijk van uw gazon te kunnen genieten is het belangrijk om het juiste soort gras te kiezen wat past bij de samenstelling van uw gezin. Als u een gezin heeft met jonge spelende kinderen die veel rennen en vallen op het gazon, dan kunt u het beste voor speelgras kiezen. Anders dan andere grassoorten kan het tegen een stootje, het herstellend vermogen van dit soort gras is erg groot dat zelfs na intensief gebruik, uw gras mooi blijft. Net als speelgras is ook sportgras bestand tegen zeer intensief gebruik, het verschil is alleen dat sportgras voornamelijk aangelegd wordt bij sportvelden en bij de speeltuinen.

Siergras

De naam zegt het al, siergras is eigenlijk niet bedoeld om intensief te gebruiken maar om voornamelijk naar te kijken en ervan te genieten. De fijne grassoort beschadigt snel bij intensief gebruik en moet goed onderhouden worden. Om uw gazon zo gezond en mooi mogelijk te houden is het belangrijk om één keer per week te maaien en het regelmatig te bemesten. In droge zomers moet het grasveld regelmatig gesproeid worden in de avonden

De Fruitmeester

Nieuwbouwproject ‘De Fruitmeester’ wordt een energieneutraal, klimaat adaptief en een natuurrijke, duurzame wijk. Er worden duurzame materialen toegepast in de bouw van huizen, energie wordt opgewekt en water wordt hergebruikt. Bij haar natuurrijke uitstraling mag een prachtig gazon niet ontbreken. De bouw van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen in de stijl van verbouwde schuren en tuinderswoningen, bieden de mogelijkheid om de wijk net een stukje groener te maken met de aanleg van grasmatten.

Duinvliet

Nabij Velsen ontwikkelt zich ‘Duinvliet’, een project met twee-onder-één-kap-koopwoningen in royale stijl. Daarnaast wordt er gebouwd aan de verhuur van bijna veertig appartementen. Uniek aan deze wijk is dat de huizen allemaal een eigen indeling en oppervlakte hebben. De stijl van het huis kan helemaal aangepast kunnen worden naar uw persoonlijke wensen, en het gazon kunt u leveren door ons. 

Meer informatie kunt u op onze website vinden. 

Klantervaringen in Beverwijk

Klantervaring van Jan uit Beverwijk

“Heel blij met dit prachtige gazon”

Geweldig dat het zo snel en goed geleverd was. Wij zijn heel blij met ons premium speelgras. Fijn dat we straks lekker met onze kleinkinderen op het gras kunnen spelen.

Jan - Beverwijk - 2020-05-28
Klantervaring van Paul uit Heemskerk

“Goede kwaliteit, stipt geleverd en handige gids”

Bestelde zoden kwamen precies op de afgesproken tijd aan. Goede prijs per m2, bezorgkosten wel wat stevig incl. voorkeurstijdvak. Maat kwaliteit is aanzienlijk aanwezig.

Paul - Heemskerk - 2019-10-21

Graszoden bezorgen Beverwijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Beverwijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Beverwijk

Veelgestelde vragen in Beverwijk

Hoe snel kunnen graszoden in Beverwijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Beverwijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.